nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem vágynak tartós kapcsolatra

Csillagjegyek, akik nem vágynak tartós kapcsolatra

Ők nagyon jól elvannak a saját világukban, nem kötelezik el magukat egykönnyen.

Vízöntő

A Vízöntő lazának, gondtalannak és magabiztosnak mutatja magát. A lelke mélyén ugyanakkor retteg az elköteleződéstől, a házasságtól egyenesen menekül, mert attól fél, ha átadja magát a szerelemnek, átverik és összetör. Ha a félelme ráadásul be is következik, még kevésbé nyitott az elköteleződés felé. Úgy gondolja, ő nem áll készen a komoly párkapcsolatra, a házasságra pedig végképp alkalmatlan. Rendkívül önálló, tudja, mit akar, valójában nincs szüksége támogatásra ahhoz, hogy megállja a helyét a világban. A szabadsága mindennél és mindenkinél fontosabb, és ebben ő egészen biztosan sosem változik meg.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Unsplash

Mérleg

Nem könnyű kiismerni. Folyton változnak az érzései. Egyik nap valósággal retteg a szerelemtől, a következő napon pedig semmi mást nem akar jobban, mint szeretni. Alapvetően vágyik a párkapcsolatra, és jól érzi magát benne egészen addig, amíg nem fogja el az unalom. Ilyenkor inkább szakít és továbblép, aztán a magánytól meg attól retteg, hogy talán mégis rossz döntést hozott. Azon sem kell meglepődni, ha egyik nap rajong a párjáért vagy kiszemeltjéért, a következőben pedig azt sem lehet tudni, mi a baja. Összességében arra jut, hogy ő elvan egyedül is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top