nlc.hu
Horoszkóp

Igazságok és tévhitek a Vízöntőről

Igazságok és tévhitek a Vízöntőről

Átléptünk a Vízöntő havába. Nézzünk 3 igazságot és 3 tévhitet a jegy szülöttjeiről, amit nem biztos, hogy tudtál.

Ami igaz a Vízöntőre

Mindene a szabadság

Igen ez az első szó, ami egy vérbeli Vízöntőről eszünkbe jut, mert ez mindennél fontosabb a számára, nem tűrik a kötöttségeket.

Nagy újító

A másik dolog, amit nem bír elviselni azok a konvenciók. Nem érti, miért kellene régi hagyományokhoz ragaszkodni, amikor biztos találni új módot is a dolgok megoldására. Ezeket a módokat pedig valóban meg is találja, a Vízöntő jegyhez tartoznak a különböző találmányok, technikai újítások is.

A bolondhoz hasonlítják

A csillagjegy egyik szimbóluma a Bolond (ami az egyik tarot kártya is), méghozzá azért, mert nem érdeklik az anyagi javak és a szabályok, máshogy él, mint az átlag.

Ami nem igaz a Vízöntőkre, bár sokan azt hiszik

Vízjegy

Mivel a nevében szerepel a víz, sokan azt hiszik, hogy vízjegyről van szó, de ez nincs így. A Vízöntő levegő jegy. A víz elemhez az érzelmi mélységek, a levegőhöz a dinamizmus és a kommunikáció tartoznak.

Direkt feltűnősködik

A Vízöntő mindig kilóg a sorból, mindent másképp csinál, mint a többiek, ezért azt gondolhatjuk, hogy a figyelem középpontjába szeretne kerülni a feltűnő, kirívó dolgaival, de ez tévedés, őt nem érdekli a figyelem, egyszerűen ilyen a természete.

Alkalmatlan párkapcsolatra

Mivel fontos számára a szabadság és megveti a konvenciókat azt hihetjük, hogy alkalmatlan a párkapcsolatra vagy a házasságra. Nem, társat, szerelmet ő is szeretne, csak nem tűri, hogy beszorítsák függő helyzetekbe, amit jól is tesz. Aki nem próbálkozik ilyesmivel, azzal tud boldog kapcsolatban élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top