Horoszkóp

Íme a horoszkóp legfontosabb tanácsai a Vízöntő havára

Január 20-án hajnalban a Nap belépett a Vízöntő jegyébe. A levegő elemű tizenegyedik csillagjegy egyetlen dolgot biztosan megtanít: merd felvállalni a lázadó oldaladat. Vajon mi mindent javasol a horoszkóp a Vízöntő havára? Íme a részletek.

Használd a Vízöntő időszak energiáit, hogy kiszabadulj a merev elvárások láncából, harcolj az igazadért, mintha az életed függne tőle, s igyekezz minél több segítséget nyújtani a rászorulóknak. A Vízöntő uralkodó bolygója a Szaturnusz mellett az Uránusz is, amely felelős a jó humorérzékért, a meglepetésszerű változásokért, a szélsőséges viselkedésért. A Vízöntő havában folytasd mindazt, amit a Bak időszakban elkezdtél, s ahhoz, hogy elérd a céljaidat, néhány szabályt sutba kell dobnod: a járt utat váltsd a járatlanra. Ha kihoznád a Vízöntő havából a lehető legtöbbet, érdemes megfogadnod a horoszkóp tanácsait.

A Kos tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava kos horoszkópItt az idő, hogy Kos jegyűként kilépj a komfortzónádból, új barátokra talál, s persze a meglévőket se hanyagold el. Az embereknek szükségük van rád, de neked is létfontosságú mások társasága. Használd ezt az időszakot eszmecserére, légy most különösen nyitott. Támogasd a rászorulókat, segíts ott, ahol csak tudsz.

A Bika tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava bika horoszkópJárd ki, hogy elismerjenek, tiszteljenek téged. Bika jegyűként ehhez arra is szükség van, hogy higgy magadban. Amíg ez hiányzik, mások sem hisznek a képességeidben. Itt az ideje, hogy komolyan vedd a céljaidat, kézzelfogható sikereket érj el, és fejlődj a területeden. Ne hagyd, hogy az igazán ragyogó képességeid a polcon porosodjanak.

Az Ikrek tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava ikrek horoszkópMikor volt az utolsó alkalom, amikor kalandban volt részed? Ikrek jegyűként távolodj el a megszokott környezetedtől, hagyd magad mögött a komfortzónádat, vigyél pezsgést a mindennapjaidba. Ülj be ismét az iskolapadba, ám ezúttal a tanár szerepét bízd az életre. Lásd meg a jelenben a lehetőségeidet, a Vízöntő havában vágj bele valami teljesen újba.

vízöntő hava horoszkóp

Ezt tanácsolja a Vízöntő havára a horoszkóp (iStockphoto)

A Rák tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava rák horoszkópNincs idő arra, hogy visszautasítsd, amit igazán szeretnél, vagy amire szükséged lenne. Rák jegyűként most mindenképpen nézz magadba, vedd észre, mi az amire, mindig is vágytál. Törekedj, hogy a vágyad ne maradjon a vágyakozás szintjén, lépj a tettek mezejére. Felejtsd el a ha, csak, de szavakat, s hidd el, teljesül az álmod.

Az Oroszlán tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként a Vízöntő havában a személyes kapcsolatokon van a hangsúly. Ülj le, folytass valakivel elmélyült beszélgetést, állapodjatok meg valamiben, a lényeg, hogy az eszmecserének legyen valamilyen kézzel fogható hozománya. Próbáld a párkapcsolatodat is újabb szintre emelni, hiszen szükséged van a biztos háttérre, a bizalomra, de ehhez neked is lépned kell.

A Szűz tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava szűz horoszkópVess egy pillantást magad köré: milyen zűrzavar, felfordulás uralja életed? Szűz jegyűként mely rossz szokásaid gátolnak abban, hogy sikerre vidd a céljaidat? Eljött az ideje a rendrakásnak: írj listát a tennivalókról, próbálj új szokásokat felvenni, napi rutint kialakítani, s ne hagyd befejezetlenül a dolgokat.

A Mérleg tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava mérleg horoszkópMérleg jegyűként a Vízöntő havában több időt kellene a szabadban töltened, élvezned a napfényt, a világosságot. Gondolkodj kicsit: mit szeretsz valójában csinálni, mit szeretsz az életedben, s mit szeretsz magadban? Írj le mindent, s kezdj hozzá a lista kipipálásához. Próbáld meglelni a szépséget mindenben, s ne felejtsd el: a világ csodákat rejt. Vedd is észre!

A Skorpió tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava skorpió horoszkópSkorpió jegyűként itt az ideje, hogy begubózz a meleg otthonodba, és feltöltődj. Radírozd ki a naptáradat, felejtsd el az telefonodat, adj magadnak időt a pihenésre, feltöltődésre. Megérdemled ezt a nyugodt időszakot. Ha van kedved, fesd át az otthonod falát, rendezd át a szobádat, hallgass zenét, olvass egy jó könyvet, egyszóval nyugi!

A Nyilas tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava nyilas horoszkópAz újabbnál újabb ötletek nem hagynak nyugodni, forradalmi gondolatok cikáznak a fejedben. Nyilas jegyűként használd a Vízöntő havát a további fejlődésedre, vegyél részt érdekes előadásokon, beszélgess ismert emberekkel, olvass, írj, tanulj, próbálj minél több információt magadba szívni. Ne aggódj, agyad olyan, mint a szivacs.

vízöntő hava horoszkóp

Új lehetőségekre csábít a Vízöntő hava (iStockphoto)

A Bak tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava bak horoszkópBak jegyűként jövedelmezőbb, sikeresebb jövőképet van előtted, a Vízöntő hava kiváló alkalom, hogy tegyél is érte. Kezdj hozzá a stabil pénzügyi háttér alapjainak lerakásához. Minden képességed adott, hogy a jómód – jelentsen bármit is a számodra – beköltözzön az életedbe. Abban biztos lehetsz, hogy kemény munkával elegendő tartalékot gyűjtesz az ínségesebb időkre is.

A Vízöntő tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava vízöntő horoszkópEz az időszak a te tündöklésedet hozza el, szóval Vízöntő jegyűként nincs más dolgod, csak ragyogni, mint a Nap maga. A szerelem terén ne alázkodj meg, s ne veszítsd el az önbizalmadat. Vess egy pillantást az elmúlt évekre, légy büszke mindarra, amit elértél. Nem volt könnyű időszak, de mégis megcsináltad. Lassan a környezeted is elismer téged. Hidd el, megérdemled.

A Halak tanácsa a Vízöntő havára

vízöntő hava halak horoszkópHalak jegyűként a Vízöntő havában még kevés egyedüllétre van szükséged, hogy meghallhasd a belső hangodat. Ne hagyd, hogy mások véleménye bármiben is befolyásoljon, de a realitásokat teljesen nélkülöző, romboló gondolatokat se engedd közel magadhoz. Hallgass a megérzéseidre, még sosem csaptak be…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top