nlc.hu
Horoszkóp

Vízöntő hava és a csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek borzalmas lesz a Vízöntő hava

Ezeket a csillagjegyeket nagyon megviselheti a Vízöntő hava.

A Vízöntő csillagjegy nagyon eltér a többiektől, nyitott és vidám, individualista, rendkívül szabadságszerető.

Rák

A Bak hava az egyéni kapcsolataidban hozott számodra fontos felismeréseket, és számtalan kompromisszumos megoldást. Ugyanakkor más szemszögből is képes vagy már rálátni a kapcsolataidra, mind a magánéletedben, mind a munkádban, a barátságokban. Érdemes mindenképpen átgondolnod, vajon mi mindent tanultál, tapasztaltál az elmúlt időszakban. A Vízöntő hava újabb fordulatokat jelez a közvetlen kapcsolataidban, amit nehezen élhetsz meg, mert felszínre hoz mindent, amit eddig próbáltál mélyen magadba temetni. Természetesen sosem könnyű szembenézni magaddal, de mindig a saját érdekedben teszed.

Csillagjegyek nehézségei a Vízöntő havában

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Skorpió

A Bak havában bőven nyílt lehetőséged, hogy kifejezhesd magadat szavakkal, tettekkel egyaránt. A Vízöntő havában nagy szükséged lesz a megfelelő kommunikációra, amit elsajátítottál az elmúlt hetekben. A családodban, az otthonodban érnek most kihívások, és bizony néha inkább magányt választanád, minthogy belemenj a konfliktusokba. Nagyon érzelmes és érzékeny típus vagy, a Vízöntő energia ugyanakkor képessé tesz, hogy az érzéseket félretéve, hűvösen dönthess bizonyos helyzetekben. Valójában szükséged is lesz az önállóságra, az egyedüllétre, a szabadságra. Beszéld meg a többiekkel, adjanak neked némi időt. Ha lélegzethez jutsz, a problémákat is újszerűen és hatékonyan tudod kezelni.

Halak

Könnyen lehet, máris kimerítenek a feladatok, amit az élet hoz eléd a Vízöntő havában. Hidd el, mindig csak annyit kapsz, amennyit kezelni is tudsz. Ez a hónap talán megvisel, de mindenképpen érdemes tudatosan elébe menned a feladatoknak. Karmikus leckéket kaphatsz, amelyeket fogj fel még egy esélynek, hogy kijavíthatod, pótolhatod a múltban elkövetett dolgokat. Figyelj a lelkedre, a megérzéseidre. Mindenre pontosan tudod a választ. Ez most egy kicsit befelé fordulósabb hónap lesz, de minden érted történik, ezt ne feledd. Le kell zárnod a múltat, hogy új fejezetet kezdhess a következő hónaptól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top