Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek a Vízöntő havában minden sikerül

Ezeknek a csillagjegyeknek csodás lehetőségeket kínál a Vízöntő hava. Nekik most bármi sikerülhet. Pénteken az újhold támogatja őket, szombaton pedig a kínai holdújévnek köszönhetően nyílnak meg előttük az ajtók. A horoszkópból kiderül, te is közéjük tartozol-e.

A Vízöntő hava január 20-án kezdődött, amikor a Nap a Vízöntő jelébe lépett, és egészen február 19-ig tart. Ezekben a hetekben csodás lehetőségeket kínálnak a bolygók, melyekkel egytől egyig érdemes élni. Már a pénteki Vízöntő újhold is felcsillantja a reményeket, ahogyan az ezzel egybeeső kínai holdújév, a Patkány évének kezdete is. Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglesz a felhőtlen boldogságra. Mi minden vár rájuk? Íme a legfontosabb részletek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán nagyszerű hónapra számíthatsz. Most tényleg új fejezet kezdődik életed könyvében. Ugye, tovább lapozol?

Az Ikrek másként gondolkozik a Vízöntő havában

Kedves Ikrek! A Bak hava számos nehézséget, kihívást hozhatott az életedbe. Nagyszerűen teljesítettél, nem adtad fel, csak azért is megmutattad, hogy tudod kezelni a problémákat. Az átalakulási folyamat, a belső változás már akkor elindult a lelkedben. Érdemes picit visszatekinteni a múltba, és végiggondolni, vajon mi mindent tanultál, milyen fontos tapasztalatokat szereztél? Vajon készen állsz életed egyik legnagyszerűbb utazására? Persze, senki sem állítja, hogy mindez könnyű lenne, de az is biztos, számos örömteli pillanatot, kalandot élhetsz meg. Bármit elhatározhatsz a Vízöntő újholdnak köszönhetően: magasabb szintű tanulmányok, fejlődés, utazás – amihez igazán kedvet érzel. Ez most egy kitűnő lehetőség. Ne hagyd ki!

Ezeknek a csillagjegyeknek minden sikerül a Vízöntő havában (fotó: Pixabay)

A Mérleg megéli a valódi boldogságot a Vízöntő havában

Kedves Mérleg! Végre megtaláltad a kiutat a „fekete lyukból”. Nem volt könnyű az elmúlt néhány hónap, de megoldottad, túlélted! Mostantól nagyot változik az életed a pozitív irányba. A családdal is végre harmóniára, békére találsz. S a múlt hibáiból tanulva sokkal erősebbnek érezheted magad, ráadásul rugalmasabb is lettél, mint korábban bármikor. Nagyon sokat fejlődtél és változtál, a személyiséged is átalakult. S ahogy a mesékben szokás: a főhős elnyeri méltó jutalmát. A Vízöntő hava valódi boldogságot hoz neked mindazért a nehézségért, amit sikerrel küzdtél le. Eljött az ünneplés, a felhőtlen öröm ideje. Élvezd minden pillanatát!

A legboldogabb születésnap vár a Vízöntőre

Kedves Vízöntő! Vajon felkészültél az új évre? Számodra valójában pénteken kezdődik 2020 a Vízöntő újholddal. A Bak havában számos karmikus megpróbáltatással néztél szembe, de az mind-mind második esély volt a javításra. A múlttal szembenézni sosem könnyű feladat, de jól jöttél ki belőle, s mostantól igazi ünnepi időszak vár rád. A születésnapod olyan emlékezetes lehet, mint korábban még sosem. Bármit is tervezel, bármire is vágysz, megvalósul. Figyelj a jelekre, kövesd a szíved hangját, éld meg a valódi örömeket. Áldottnak érezheted magad, a Vízöntő havában minden érted történik. Kezdj már ma egészen új életet!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top