Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy hihetetlenül boldog lesz a héten

Ez a három csillagjegy hihetetlen hétre számíthat. Nagyot fordul az életük, mostantól minden a vágyaik szerint történik velük. A horoszkóp szerint nem véletlenül lesznek hihetetlenül boldogok. Te is köztük vagy?

Január negyedik hete azonnal változást indult, hiszen a Nap – követve a Merkúr bolygót – a szabadságkedvelő és újító szemléletű Vízöntő jelébe lépett, amellyel együtt az elmúlt hetekre jellemző földdominancia ismét enyhült. Mostantól mindenki fellélegezhet kicsit. S ez még csak a kezdet. Még bőven érkeznek új lehetőségek – főként a hét legnagyobb nyerteseinek. Ezeknek a csillagjegyeknek ugyanis csodás hetet jelez a horoszkóp, így minden okuk meglesz a felhőtlen boldogságra. Mi minden vár rájuk? Íme a legfontosabb részletek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán nagyszerű hétre számíthatsz. A ködös, fagyos januári idő ellenére is.

Az Ikrek új kalandokat él meg a héten

Kedves Ikrek! Az elmúlt hetek, hónapok nehézségeit követően végre ismét kinyílik a világ előtted. Amikor teljességében tekintesz magadra, a lehetőségekre, a külvilágra, rájöhetsz, hogy amit eddig gondoltál, jelentéktelenné válik. Bármi is történt a múltban, mostantól nem eltörpül, és már nem is számít igazán. A Vízöntő hava különleges lehetőségeket nyit meg előtted, ehhez csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a szívedet is az újdonságoknak. Újra valódi önmagad lehetsz, aki igazán kíváncsi a világra. Izgalmas utazás vár rád akkor is, ha valóban útra kelsz, és akkor is, ha a mély, belső világodba kirándulsz el…

Ez a 3 csillagjegy boldogságos hétre számíthat a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

A Mérleg romantikus érzései ébredeznek a héten

Kedves Mérleg! Ezen a héten posztolhatod a boldogságodat a közösségi oldalakra. Végre ismét igazán boldognak, elégedettnek láthatnak téged a többiek. Visszatér a rád jellemző harmónia, béke és pozitív kisugárzás. A Vízöntő hava örömet hoz neked, kibontakoztathatod a kreativitásodat, de a romantika is újra felébred benned. Épp ideje, nem igaz? Imádod a művészetet, bontakoztasd ki a benned élő művészt is. Nagyon sok pozitív energiát nyerhetsz a szépségből, az alkotásból. Kövesd a szíved hangját, éld meg mindazt a jót, amire igazán vágysz. Megengedheted magadnak, hidd el, tényleg megérdemled.

A Vízöntő a legjobb formáját hozza a héten

Kedves Vízöntő! Kétségtelenül te vagy a hét legnagyobb nyertese! Hétfőn a Nap a jeledbe lépett, pénteken pedig az év egyik legfontosabb napjára kerül sor. A Vízöntő újhold káprázatos új lehetőségeket ígér neked. Már most érdemes felkészülnöd az újdonságokra, a változásra. Menj elébe, s tegyél is meg mindent a boldogságodért. Mostantól nagyot fordul az életed: a nehézségeknek vége, újult erővel vetheted magad a mindennapokba. Bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz. Mostantól a legjobb formádat hozod. Nem mellesleg, nagyon boldog születésnapot! Ez a hét, s az elkövetkező hónap a te időszakod. Éld meg a valódi csodákat!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top