Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon sok örömet él meg a héten

Ezekre a csillagjegyekre örömteli hét vár. Kiváló lehetőségek várnak rájuk, persze csak akkor, ha élnek is azokkal. A horoszkópból megtudhatod, te is köztük vagy-e.

Május utolsó hetének leginkább érezhető változása a Merkúr bolygó jegyváltása. Míg a Nap és a Vénusz továbbra is az Ikrekben jár, a Merkúr az Ikrekből lép tovább a Rák jelébe. A kommunikáció érzelmesebbé válhat, vagy több érzelmet válthat ki mindenkiből.

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint örömteli napokra számíthatsz ezen a héten. Érdemes kihasználnod a kedvező időszakot.

Az Ikrek visszalép egyet a héten

Kedves Ikrek! A Nap és a Vénusz a jegyedben jár, uralkodó bolygód, a Merkúr pedig csütörtökön lép a Rák jelébe. De nincs okod elkeseredni, mert lehetőségeid bőven akadnak ezen a héten is. Hajlamos lehetsz ugyanakkor beleragadni a részletekre, s fölösleges dolgokra pazarolni az idődet. Ilyenkor biztosan vissza kell egyet lépned, hogy megláthasd a fát az erdőben. Az életed sokkal szebb és izgalmasabb, mint ahogy most érzed. Emlékeztesd magad minél többször, hogy mennyi mindent elértél, és mennyi mindennek örülhetsz. Amikor kifejezetten erre figyelsz, még többet találhatsz belőle…

Ezek a csillagjegyek nagyon jó lehetőségekre számíthatnak a héten

Ezek a csillagjegyek nagyon jó lehetőségekre számíthatnak a héten (fotó: Getty)

A Mérleg felfedez valami igazán szépet ezen a héten

Kedves Mérleg! Csak azért, mert azt gondolod, mindent tudsz, hidd el, nagyon sokat tanulhatsz még magadról, az életedről. Ezen a héten izgalmas dolgokat fedezhetsz fel. Új hobbit próbálhatsz ki, de olyan újdonságba is belekóstolhatsz, ami felébreszti a szenvedélyedet. Mindig visszanyúlhatsz a régebben kedvelt elfoglaltságaidhoz is. Ez a hét a valódi öröm felfedezéséről szól, keresd is a lehetőségeket tudatosan. Most tényleg az a legfontosabb, hogy a legtöbbet, a legjobban hozd ki magadból. Biztosan furcsán hangzik, de most még a házi munka is új örömforrást jelenthet. Főként, ha mindenben a jót, a szépet keresed. De te ebben vagy a legjobb…

A Vízöntő ragyogó hétre számíthat

Kedves Vízöntő! Ha valaki teremti a divatot, az új trendeket, az kétségkívül te vagy. S ezt a nagyszerű tulajdonságodat ezen a héten még inkább kamatoztathatod. Hozd ki magadból a valódi egyéniséget. Most tényleg lehetsz egészen más, és egészen egyedi. Mutasd meg bátran a benned rejlő különc személyiséget, aki mindig szembemegy az elvárásokkal. Pontosan ezzel inspirálod a többiket is. A környezetednek, a világnak nagy szüksége van az új szemléletmódra, amit te képviselsz. Változtasd meg, amit csak lehet. Olyan lehetsz, mint a forgószél, amely elsöpör az útjából minden akadályt.

Ez is érdekelhet Néhány csillagjegy romantikus esküvőre vágyik Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top