Horoszkóp

3 csillagjegyre szuper lehetőségek várnak a héten

Három csillagjegy különösen szerencsésnek érezheti magát ezen a májusi héten. Nekik mostantól bármi sikerülhet, amibe csak belevágnak. A horoszkóp szerint szuper hét vár rájuk. Te köztük vagy?

Május harmadik hetében újabb fordulatokat jeleznek a bolygók. Amellett, hogy négy bolygó továbbra is hátráló mozgást végez, a Nap szerdától a közlékeny, vidám és kíváncsi Ikrek jelében folytatja útját. S mivel a Vénusz és a Merkúr bolygó is az Ikrekben jár, a jegy jellemvonásai még inkább felerősödnek. Sőt, péntektől a Hold is az Ikrekben halad tovább, s különleges lehetőségeket jelez a következő csillagjegyeknek.

Ha te is e jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a heti horoszkóp szerint a legjobbakra számíthatsz az elkövetkező napokban. Érdemes kihasználnod a kedvező időszakot.

Az Ikrek a hét nyertese

Kedves Ikrek! A Nap szerdán a jegyedbe lép, amellyel együtt megkezdődik az Ikrek hava. Számodra az év legjobb időszakát ígéri már ez a hét is. Hamarosan itt a születésnapod, nem mellesleg a pénteki újhold, mint az idei év legfontosabb újholdja, igazán kecsegtető lehetőségeket villant fel előtted. Ugye, már izgatottan vártad mindezt, s rajtra készen állsz a startvonalon? A legjobbat hozhatod ki magadból, valósággal ragyog a lelked, rád is fért már, hogy pozitívan tekints magadra és az életedre. Minden a vágyaid szerint alakul, de persze ehhez találd ki, hogy mit szeretnél valóban megvalósítani…

Szuper hét vár ezekre a csillagjegyekre

Szuper hét vár ezekre a csillagjegyekre (fotó: Profimedia)

A Mérleg túllép az akadályokon a héten

Kedves Mérleg! Eljött az ideje, hogy kockáztass egy kicsit. Bármi megtörténhet ugyanis, ha kellően nyitottan állsz a változásokhoz, az újdonságokhoz. Az életed egyre izgalmasabb lehetőségeket mutat meg előtted, de vajon kellően bátor vagy, hogy élni is tudj ezekkel? A bolygók támogatnak téged ezen a különleges héten, úgy hogy ne vesztesd tovább az időt fölöslegesen, inkább szedd össze minden bátorságodat és hitedet, s tedd meg a legfontosabb lépéseket. Érdekes és izgalmas tapasztalatokat gyűjthetsz, s most sokkal többet is tanulhatsz, mint korábban bármikor. Ha eddig visszafogtad magad, akkor mostantól nyisd meg a szívedet, s lépj túl az akadályokon, a korlátaidon. Menni fog, érdemes!

A Vízöntő ragyogó hétre számíthat

Kedves Vízöntő! Nem is gondolnád, mennyi szépség rejlik benned, amit ha továbbra is elnyomsz magadban, sosem ismered meg a valódi énedet. Bármennyire is tele vagy most munkával, magadra is mindenképpen szánnod kell az időből. Hozd ki magadból a tehetséget, a képességedet, legyél minél kreatívabb. Valójában teljesen mindegy, mivel és hogyan teszed ezt, csak fedezd fel az alkotás örömét. Azzal is töltöd a lelkedet, ha csak megállsz és megszagolod a virágokat, s észre veszed, mennyi gyönyörűség vesz körül téged. Ne lepődj meg azon sem, ha a párodat is sokkal szebbnek látod, s a szerelem is fellángol a szívedben. Ezen a héten bármi megtörténhet…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top