Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. január 20–26. – Megkönnyebbülést hoz a hét a csillagjegyeknek

Újabb fordulatot, és igazi megkönnyebbülést ígér a horoszkóp erre a januári hétre. A Vízöntőbe lép a Nap, nem mellesleg még újhold is lesz, szóval a változások ezúttal sem maradnak el. Íme a részletek.

Érzékelhető változással indul január negyedik hete. A Nap jegyet vált, és átlép az intelligens és szabad lelkű Vízöntő jelébe, lazítva ezzel a földdominancián. Többen fellélegezhetnek, mert a korlátok innentől kevésbé fárasztják őket. Új és rendkívül különleges lehetőségeket ígér a pénteki újhold. Szóval ez a hét valóban varázslatosnak ígérkezik. Mindenképpen érdemes megragadni a kínálkozó alkalmakat. Ugye megteszed? A heti horoszkóp javaslatai most is támogatnak a sikerben.

KOS

Kos jegyűként ez a hét megkönnyebbülést hoz. Hétfőn a Nap átlép a Vízöntőbe, pénteken késő este újhold lesz a Vízöntőben. Ezek arra világítanak rá, hogy milyen fontosak a barátok. Számíthatsz rájuk akkor is, amikor nem vagy bűbájos. És akkor igazi az egész, ha ez kölcsönös. Becsüld meg a barátaidat, és add tudtukra, hogy fontosak neked! A pénteki újhold új fejezetet nyit a barátságotokban. A hétvégéd is ennek jegyében folytatódik. Itt az ideje, hogy közös programot szervezz velük. Közös és szokatlan legyen!

BIKA

Bika jegyűként számodra most indul igazán az újév. Jogos, hiszen a pénteki újhold ugyanaz, mint a kínai holdújév, ami szombatra esik. Ez azért is nagy horderejű, mert a Föld népességének negyedét érinti. Neked eljött az új jövő kitűzésének, megtervezésének ideje. Ahogy az útvonaltervezésben, ez az életed újratervezésének esélye. Azonban jobb, ha nem erőltetsz semmit, mert az erőlködés nem hoz kellő inspirációt. Hétvégén is folyamatosan ez foglalkoztat, de ne engedd, hogy nyomasszon a jövő, mert megbetegíthet téged!

IKREK

Ikrek jegyűként ez a hét számodra ajándékkal ér fel. Hétfőn a Nap belép a Vízöntőbe, amitől elemedben leszel. Végre visszatér az a szellemi frissességed, ami a lételemed. Az intellektuális igényeidet elkezdheted kielégíteni, persze közben folytatódnia kell annak a fegyelemnek, ami az egész évet jellemzi. Ezen a héten csütörtökön és pénteken láthatóak erre „emlékeztető” konstellációk. A péntek esti újholdat kedvelni fogod, mert kitűnő új lehetőségeket mutat neked. A hétvége is ennek szellemében zajlik…

Különleges változással indul január negyedik hete (Fotó: Pixabay)

RÁK

Rák jegyűként az utóbbi időben folyamatosan azzal voltál elfoglalva, hogy ki, mit gondol rólad, szeret-e téged, és így tovább. Ennek ezen a héten vége a bolygók szerint. Közben valaki egyre fontosabbá válik számodra. Ha nincs párkapcsolatod, ebből nagy szerelem is alakulhat. De ha van párod, vigyázz, ne tedd őt féltékennyé! Sajnos valami olyan költség nehezíti a dolgodat, ami most aktuális. Az újhold szerint új megközelítésre lesz szükséged. Ezt hétvégén alaposan át kell gondolnod, át kell számolnod.

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként különleges és különlegesen fontos találkozások várnak rád. Járj nyitott szemmel, mert álruhában jön, akitől a legtöbbet tanulhatod! Két nehéz fényszög mutatja, hogy az illető nehéz helyzetben van. Szóval nincs miért irigyelni, de megmenteni sem kell őt. A pénteki újhold megerősíti, hogy új emberekkel lesz dolgod. Ha nincs párod, köztük lehet a nagy ő. Ha párkapcsolatban élsz, kövess el mindent, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Hétvégén minden esély megvan a harmónia helyreállítására.

SZŰZ

Szűz jegyűként neked nem okoz gondot, ha dolgoznod kell. Vallod, hogy a munka nemesít, hiszen ez a természetes számodra. A változásokat viszont nem szereted, pedig ez a hét tartogat többet is a munkahelyeden. Egyik kollégád bejelenti, hogy kilép, vagy áthelyezik, vagy lebetegszik. Mindegy, mert az ő munkáját valakinek át kell vennie. A pénteki újhold újfajta megoldást szimbolizál: vagy kapsz új kollégát, vagy valamilyen segítséget. Mindezt hétvégén ki kell pihenned. Ha nem töltődsz fel, le fogsz betegedni.

Hétfőn megkezdődik a Vízöntő hava (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként kedvedre való lesz ez a hét, mert hétfőtől a Vízöntőbe lépő Nap megkönnyebbülést hoz neked. Elemedben leszel, ami visszahozza az életigenlésedet. Ilyen kitűnő hangulatban a kihívások, a feladatok sem olyan nyomasztóak. Viszont a nagy jókedv ne járjon költekezéssel! Lehet, hogy szeretnéd megjutalmazni magad, de ezt teheted olcsón is. A pénteki újhold olyan kreativitást hoz neked, amivel ezt új módon oldod meg. Hétvégén vicces, játékos kikapcsolódást kéne választanod. Gyermeki részed élvezné…

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként meg fogsz lepődni azon, hogy a családod, a magánéleted mennyire fontos számodra. Ez a hét több olyan szituációt produkál, amikor szükségük lesz rád. Rendkívül tudatosan kell koncentrálnod a munkádra, hogy ne érjen kritika, miközben az is fáraszthat, hogy semmit ne vigyél az otthoni gondokból a munkahelyedre. Szerencsére a pénteki újhold új és megnyugtató megoldást mutat neked. Hétvégén lesz időd mindezt átgondolni. Csupán arra ügyelj, hogy jusson időd a kikapcsolódásra is!

NYILAS

Nyilas jegyűként végre könnyebb dolgod lesz ezen a héten. Szűnni látszik az a nyomás, ami az elmúlt hetekben rajtad volt. A hét első felében kimondottan jobb passzban leszel. Egyre nagyobb az igényed a társasági életre is. Ne fogd vissza magad! Ezzel párhuzamosan tanulásban, vizsgázásban és a kommunikációban is több sikerre számíthatsz. A pénteki újhold újításra buzdít. Használd az újhold erejét! Kivételes módon egész hétvégén érezni fogod ezt, mivel a Vízöntő Hold jótékonyan meghosszabbítja az újhold hatását.

A pénteki Vízöntő újhold is különleges (Fotó: Pixabay)

BAK

Bak jegyűként szomorú tényként éled meg, hogy hétfőn délután a Nap kilép a Bakból, amivel véget ér a hónapod. Ám búslakodásra nem lesz okod, mert a Vízöntőbe lépő Nap élénkséget és nyitottságot hoz neked. Ezzel párhuzamosan oda kell figyelned a pénzedre. Lesz két kritikus fényszög, ami szerint a gyerekek, vagy gyerekes dolgok sokba kerülhetnek. Ezt kizárólag kellő kontrollal tudod kivédeni. A pénteki újhold új pénzforrást nyithat meg. Kérdés, van-e szabad kapacitásod, be tudod-e vállalni? Lesz időd mérlegelni egész hétvégén…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként ünneplésre lesz okod egész héten, hiszen hétfőn délután a Nap belép a Vízöntőbe. Ez azt jelenti, hogy eljött a te időd, és közeleg a születésnapod. A péntek esti újhold ugyancsak kitűnő hír számodra, mert ez az év legfontosabb újholdja neked. Ekkor a legjobbak az esélyeid az újításra, megújulásra. Sajnos közben kellemetlen fényszögek olyan kellemetlenséget mutatnak, amit a családod generál. Nem tudod figyelmen kívül hagyni őket, de nem is kell. Viszont ráérsz hétvégén törődni velük. Szólj nekik erről előre!

HALAK

Halak jegyűként ellentmondásos érzések lesznek úrrá rajtad ezen a héten. Egyrészt szeretnél kissé passzívabb, csendesebb életet élni, másrészt olyan meghívásokat, programajánlatokat kapsz, amikre nem tudsz nemet mondani. Ez olyan dilemma, ami végre nem nyomasztó. A péntek esti újhold valójában a kínai holdújév is, amit a Föld lakosságának negyede ünnepel. Csatlakozhatsz hozzájuk, és újíthatsz valamit. Jó hír, hogy erre az egész hétvége rendelkezésedre áll. Szóval nem kell kapkodnod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top