Horoszkóp

Karácsonyi heti horoszkóp 2019. december 23–29. – Áldott és békés ünnepeket!

Áldott és csodaszép karácsonyt kívánunk. A horoszkóp szerint nagyszerűen alakul az ünnepi hét, de azért néhány fontos tudnivalóra most is felhívják a figyelmedet a bolygók. Érdemes megfogadni a javaslatokat...

December utolsó hetében különleges lehetőségeket jeleznek a bolygók. A horoszkóp szerint ritka égi eseményeknek látszódnak majd az égen, hiszen két nap alatt összesen öt bolygó áll együtt a Bak jelében. Ezek a pozitív fényszögek pedig pozitív napokat jelentenek. Az újhold is örömteli hírrel örvendeztet meg minden csillagjegyet.

S hogy mi minden vár 2019 utolsó hetében a csillagjegyekre? Utolsó heti horoszkópunkból megtudhatod a legfontosabb részleteket. Áldott és nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

KOS

Kos jegyűként karácsony hete lelkesítően indul a Nyilas Holdnak köszönhetően. Ettől végre átjár az ünnep hangulata, és lesz kedved a takarításhoz, fadíszítéshez, sütéshez, főzéshez is. Csütörtökön reggel újhold lesz, ami újratervezésre buzdít téged. Olyan érzésed lesz, mintha most lenne újév, máris új célokat tűzhetsz ki magadnak. Fura módon pénteken lesz még három bolygóegyüttállás, ami az újhold egyfajta meghosszabbítása, vagyis még nem maradtál le az új célokról. Az év utolsó hétvégéjét tölthetnéd a barátaiddal.

BIKA

Bika jegyűként a szentesti szuper fényszög a Nap és az Uránusz között bearanyozza a karácsonyodat, hiszen szerencsére harmóniát hoz magával. Szóval béke költözik a szívedbe és az otthonodba is. A csütörtök reggeli újhold (Nap-Hold együttállás) inspirálóan hat rád. A Bak jelében arra ösztönöz, hogy merj újítani. Meglepő, hogy másnap lesz még három bolygó együttállás (Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó, Nap-Jupiter), amelyek további bátorságot jelentenek számodra. Egész hétvégén a jövő foglalkoztat, de azért ne vidd túlzásba!

IKREK

Ikrek jegyűként a karácsony felszínre hoz valamit: múltat, emlékeket, nosztalgiát, mindazt, ami most a leginkább foglalkoztat. Ezen a héten a bolygók a szerelmi témát, és az elmúlás kérdését feszegetik benned. A csütörtöki Bak újhold az utóbbihoz adhat új megközelítést. Majd pénteken jön újabb három bolygóegyüttállás, ami újból az elmúlásra emlékeztet. Kérdés, ez elszomorít, vagy csak elgondolkodtat? Az biztos, hogy 2019 utolsó hétvégéje jókedvűen telik a Vízöntő Hold szerint, ami előszilveszteri hangulatba hoz téged.

Csodaszép karácsonyt sejtetnek a bolygók (Fotó: iStock)

RÁK

Rák jegyűként többször megfogadtad, hogy a karácsonyi sütés-főzést kapkodás nélkül teszed meg. Ez idén végre sikerülhet, de az újhold szerint csak akkor, ha kérsz segítséget, és ha hagyod, hogy a párod, vagy bárki a szeretteid közül megcsinálhasson valamit. Hidd el, így mindenki élvezni fogja a készülődést és magát az ünnepet is. Érdekes módon az újhold csütörtökön lesz, de még pénteken is érezteti újító hatását. Hétvégén elkezdhetsz búcsúzkodni az óévtől, sorba veheted, mennyi jó dolog történt veled.

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként neked nem szokott problémát jelenteni, hogy ünnepibe öltöztesd a lelkedet és a testedet. Ez idén is menni fog. A Nyilas Hold kifejezetten magasztos hangulattal ajándékoz meg téged. Csütörtökön és pénteken két nap alatt összesen öt bolygóegyüttállás lesz: Nap-Hold, Hold-Jupiter, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó és Nap-Jupiter. Ebből az első az újhold, ami az újítást teszi aktuálissá nálad, de csak akkor tedd, ha nem érzed magad sürgetve. Ez nem ronthatja el a karácsonyodat. Hétvégén a szerelemé legyen a főszerep…

SZŰZ

Szűz jegyűként nem bánod, hogy végre itt a karácsony. Hét elején a Nyilas Hold melegséget hoz az otthonodba, majd rendkívüli esemény történik: csütörtökön és pénteken két nap alatt összesen öt bolygóegyüttállás lesz a Bakban: Nap-Hold, Hold-Jupiter, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó és Nap-Jupiter. Ebből az első az újhold, ami neked a legjobb alkalom, hogy újíts bármiben. Izgalmas kihívás ez így, az év végéhez közeledve. Minden a bátorságodon múlik. Hétvégén a Vízöntő Hold az egészséged megőrzésének fontosságára hívja fel a figyelmedet.

Mindenkinek hoz újdonságot az idei karácsony (Fotó: iStock)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként, ha szeretnél hagyományt teremteni, és minden évben ugyanúgy ünnepelni a karácsonyt, idén csalódni fogsz. Az újhold új felállást sejtet ugyanis. Jobb lenne, ha nem ragaszkodnál semmihez, inkább őrizd meg a nyitottságodat és a rugalmasságodat. Meglátod, ettől lesz, ettől lehet igazán szép az ünnep. Az még nagyszerűbb lenne, ha te újítanál. Csütörtökön és pénteken összesen öt bolygóegyüttállás segít, ha bármi újba belevágsz. Hétvégén ki leszel cserélve, végre igazán felszabadultnak és boldognak érezheted magad.

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként nehezen indul a heted, pedig itt a karácsony. Estére szerencsére megérkezik a „menetrend szerinti” ünnepi hangulatod. Épp jókor, mert ha borús a kedved, a szeretteid sem tudnak igazán örülni. Vegyél erőt magadon, és tedd meg a családi béke érdekében. Szokatlan égi esemény lesz csütörtökön és pénteken: két nap alatt összesen öt bolygóegyüttállás lesz a Bakban: Nap-Hold, Hold-Jupiter, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó és Nap-Jupiter. Ebből az első az újhold, ami valami újat hozhat neked. Az év utolsó hétvégéjét töltsd a családoddal.

NYILAS

Nyilas jegyűként a hét elején a Nyilas Hold érzékennyé tehet téged, hiszen a meghatottságtól mindenre azonnal reagálsz. Nem baj, ha nem lesz ebből sértődés egyik oldalon sem. Az érzékenységet használhatod arra is, hogy átjárjon az ünnep hangulata. Hallgass vidám karácsonyi zenéket és/vagy nézz vicces karácsonyi filmeket. Most tényleg nem kéne szomorú, sírós történeteket nézned. Az év utolsó hétvégéje izgalmasan mozgalmasnak ígérkezik, több meghívást kapsz. Ez kitűnő lehetőség az előszilveszterezésre. Semmiképp se hagyd ki!

Ritka égi eseményeket mutat a horoszkóp karácsonykor (Fotó: iStock)

BAK

Bak jegyűként karácsony hetében ajándékot kapsz a bolygóktól. Egészen fura égi esemény várható csütörtökön és pénteken: két nap alatt összesen öt bolygóegyüttállás lesz a Bakban: Nap-Hold, Hold-Jupiter, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó és Nap-Jupiter. Ebből az első az újhold, ami az év legjobb esélye az újításra, a megújulásra. Ilyen erős újhold évek óta nem volt. Szóval ezt a rendkívüli lehetőséget mindenképpen ragadd meg! Hétvégén merj valami bolondságot csinálni! Mindjárt vége az évnek, nem kéne visszafogni magad…

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként kivételesen semmi kedved a zajos ünnepléshez. Szíved szerint otthon begubóznál, és zenét hallgatnál. Ha nagy a családod, erre nem lesz lehetőséged, de te határozhatod meg, hogy melyik napon fogadod őket. A csütörtöki újhold szerint most te is újíthatsz. Ha eddig nem így volt, lehet mostantól másképp. Te is tudod, ha nincs kedved a családtagokhoz, könnyen elronthatod az ő hangulatukat is. Azt meg nem kéne. Hétvégén Vízöntő Hold lesz, ami előhozza belőled a bohócot. Tréfálkozni akarsz, csak vigyázz, ne bánts meg másokat!

HALAK

Halak jegyűként számodra a karácsony mindenképpen a szeretet ünnepe. De ez nem jelenti, hogy nincs szükség szervezésre, logisztikára és praktikus hozzáállásra. Sőt, ezek nagyon is aktuálisak most. Szerencsére csütörtökön és pénteken a föld dominancia jegyében öt bolygóegyüttállás lesz: Nap-Hold, Hold-Jupiter, Hold-Szaturnusz, Hold-Plútó és Nap-Jupiter. Ez mind segít neked a karácsony frappáns lebonyolításában. Hétvégén lesz az év utolsó hétvégéje, téged megérint a búcsúzkodás. Végiggondolhatod ez idei évedet. Tedd hálás szívvel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top