Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. december 25-31. – Csodás karácsony, csodás szilveszter

A Hold és a többi bolygó is támogat most mindenkit, hogy igazán csodás karácsonyban és szilveszterben lehessen része. A horoszkópból kiderül, mi mindenre számíthatsz 2019 utolsó hét napjában…

A Hold is veled ünnepel a héten. Karácsonykor az újhold igazi ajándék: kitűnő lehetőség, hogy belevágj valami újba. A Bakban járó Hold támogat és segít téged, hogy ez most ne csak elmélet legyen, hanem konkrét cselekvés! Szilveszterkor a Halak Hold az elengedésben segít neked, hogy aztán 2020-ban valami izgalmas újdonságba kezdhess…

SZERDA – december 25.: Karácsony első napján a Nyilas Hold hittel és magasztos gondolatokkal tölti meg a szívedet és a fejedet. A csodás díszek, ajándékok és a finom falatok mellett jusson időd egy kis elcsendesedésre is. Olvashatsz ma lélekemelő könyveket, vagy nézd meg esetleg a kedvenc történelmi filmedet, és a lelked feltöltődik fénnyel…

CSÜTÖRTÖK – december 26.: Kora reggel lesz újhold a Bak jelében, amit valószínűleg átalszol az előző napi lakoma miatt. Ha felébredsz, gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj valamit! Nyisd ki a szemed és a szívedet az újdonságokra! Minden, amire most rászánod magad, manifesztálódni kezd. Az újholdról részletesen a táblázat alatt olvashatsz.

PÉNTEK – december 27.: Ma egész nap a Bakban jár a Hold. Még érezheted a tegnapi újhold megújító hatását, vagyis nem késtél le sem az újításról, sem a kívánságod megfogalmazásáról. Tudd, hogy nincsen korlát: annyit újíthatsz, és annyit kívánhatsz, amennyit csak akarsz. A Bak Hold ad ehhez kellő józanságot.

Csodásan szép karácsony, csodásan szép szilveszter (iStock)

SZOMBAT – december 28.: Ma már fogy a Hold, ami a méregtelenítést teszi aktuálissá és támogatja erősen. Érdemes ma kipróbálnod a talpmasszázst. Tudtad, hogy a talpadon megtalálható az összes szerv akupresszúrás pontja? A masszőr kitapinthatja, hol van pangás, vagy bármilyen probléma a testedben. Emellett a Vízöntő Hold a szellőztetés fontosságára hívja fel a figyelmedet.

VASÁRNAP – december 29.: Ez az év utolsó vasárnapja. A Vízöntő Hold szokatlan dologra csábít. Csinálj ma olyasmit, amit korábban talán még soha nem tettél. Például szervezhetsz bolondos elő-szilvesztert. A Vízöntő a neve ellenére levegős jegy, ezért azt is javasolja, hogy legyél minél többet ma a friss levegőn.

HÉTFŐ – december 30.: A levegős Vízöntőben jár a Hold délutánig. Ezért ma érdemes kiszellőztetni az ágyneműt. Persze csak akkor, ha száraz az idő. Szilveszter előtti napon a fogyó Hold segít, hogy a két ünnep között visszafogottabb napot tarthass. Ezzel kíméled az emésztőrendszeredet, és felkészíted magad a holnapi ünneplésre.

KEDD – december 31.: Az év utolsó napján stílusosan az utolsó jegyben, a Halakban jár a Hold. Ráadásul fogy, ami kitűnő lehetőség a lezárásra, az elengedésre. Mielőtt elkezded a szilveszteri lakomázást, készíts listát az óévről! Nézd végig, mennyi minden történt veled! És persze ne felejts el hálát adni mindenért, s hogy végig tudtad csinálni az évet. Utána jöhet a mulatás…

Erre figyelmeztet a karácsonyi újhold

Ezekben a jegyekben jár a Hold a karácsonyi újhold hetében (nlc)

Karácsonyi csodás újhold

Karácsonyi ajándékot hoz neked a december 26-i újhold. Nemcsak a karácsonytól rendkívüli ez a mostani újhold. Hanem azért is, mert az újhold a Nap és Hold együttállása, de most nem csak a Nap és a Hold áll együtt, hanem a Jupiter csatlakozik a két másik égitesthez. Vagyis összesen három bolygó együttállásával ajándékoz meg téged a decemberi újhold.

Ez a nagy bolygótömörülés a Bak jelében lesz. Vagyis elsődleges értékek: megbízhatóság, kitartás, komolyság, elszántság, tervszerűség, fegyelem, ambíció és körültekintés. Soha jobbkor nem vizsgálhatod meg, hogy benned megvannak-e ezek az erények.

Gyújts gyertyát újhold napján és teljesülnek a kívánságok (iStock)

Gyújts zöld gyertyát a karácsonyi újholdkor

Újhold napján gyújts halványzöld gyertyát, és tervezd meg, miben szeretnél, illetve tudsz újítani! Írj listát zöld színű tollal. Fogd fel az egészet úgy, mintha a pincérnek adnád le a rendelést. Amennyiben Bak szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében neked valósággal kötelező egy pillanatra megállni, és kitalálni, hogy melyik életterületen a legsürgetőbb az újítás. Az újhold segít. 2019-ben most érezheted a legintenzívebben az újhold üdvözítő hatását. Akkor is élvezheted az újhold kedvező energiáit, ha a Bika, vagy a Szűz jelében születtél.

Az újhold karácsony másnapján, vagyis december 26-án reggel 06:15-kor lesz, de még 27-én egész nap is érdemes meggyújtanod a zöld gyertyát, mert 27-én még három bolygó áll együtt az égen: Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó és Nap–Jupiter. És kívánni se felejts el…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top