nlc.hu
Horoszkóp

Ezt hozza a szombati újhold

Ezt hozza a szombati újhold

Január 21-én Vízöntő újhold lesz, erre számíthatunk.

Újhold éjszakája mindig az adott hónap legsötétebb éjszakája is, amikor a szemünk helyett a megérzéseinkre és a szívünkre kell hallgatni.

Új kezdet

Az újhold mindig egy új holdciklus eleje. Kiemelt, erős energetikájú, időszak az az új dolgok elindításához, vagy a következő ciklusba lépéshez a vágyaink megvalósítása felé. Egy tiszta lap, vagy egy következő oldal életünk könyvében, érdemes kihasználni, hogy azt írhatunk bele, amit csak szeretnénk.

Felszabadulás

Január 21-én nem akármilyen, hanem Vízöntő újhold lesz. Frissen lépünk át a Bak havából a Vízöntőbe, ami azt jelenti, hogy egy magasztos pillanatokkal teli, de nehezebb, terheltebb atmoszférából átkerülünk a Vízöntő világába, ahol a szabadság és az újítások, a kötetlenség, és a függetlenség kapják a főszerepet.

Növekedés

Újholdkor mindig egy növekedési időszak indul. Vessük el új ötleteink magjait, hogy teliholdra kicsírázhassanak. Bízzunk magunkban, kezdjük el, amit szeretnénk, ilyenkor támogat minket az univerzum, hogy sikerre vigyük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top