nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek imádnak kerítőt játszani

Ezek a csillagjegyek imádnak kerítőt játszani

Nagyon szívesen közvetítenek, ha kell, és még boldogabbak, ha az újdonsült kapcsolatok sikeresen alakulnak.

Ha neked is van olyan barátod, aki folyton össze akar hozni valakivel?

Nos, a következő csillagjegyek nagyszerű barátok, és ők lennének a legboldogabbak, ha téged is boldognak láthatnának.

Szűz

A Szűz minden részletre nagyon ügyel, és ösztönösen ráérez, kivel illenél össze a leginkább. Persze azt is azonnal látja, ha aktuális párod csöppet sem a te embered. Tökéletesen kiszűri a problémákat, és okos javaslatokat ad neked, ha kéred. S mivel fontos vagy neki, ezért őszintén örül a boldogságodnak. Mindent megtesz a szeretteiért, és épp ezért minden követ megmozgat, hogy rátalálhass a hozzád illő társra. Vitathatatlanul nagyon jó szeme van mindehhez, ő valóban született társkereső. Szóval, fogadd el, ha segíteni akar neked…

Csillagjegyek és a társkeresés

Fotó: Getty Images/Andriy Onufriyenko

Mérleg

A Mérlegnek a párkapcsolatok, a szerelem, a szépség különösen fontos értékek. Egész életében a harmóniára, az egyensúlyra törekszek, amelyhez hozzátartozik, hogy a barátait is boldognak lássa. Ha a saját magánéletében nem is találja meg mindenkor a megoldást, másoknak örömmel segít, hogy párra leljenek. Neki is kifejezetten jó szeme van ehhez, s mivel széles ismeretségi körrel rendelkezik, nagyon sok embert ismer. Így ha javaslatot tesz, hogy szívesen bemutatna neked valakit, jól teszed, ha élsz az első randi lehetőségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top