Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy a legválogatósabb a társkeresésben

Ezek a csillagjegyek nagyon magasra teszik a lécet, amikor a párjukat keresik. Azzal semmi gond, hogy nem érik be kevesebbel, mint akire vágynak, de arra vigyázniuk kell, hogy válogatós természetük miatt nehogy lemaradjanak a valóban értékes emberekről.

1. Az Oroszlán

finnyás válogatós csillagjegyek párkapcsolat oroszlán horoszkópAz Oroszlán nagyon komolyan veszi a párkapcsolatot, ezért csak olyan társsal kezd, akiről úgy gondolja, felér hozzá, elég jó lehet neki. Ha nincs meg egyenlő mértékben a testi és a lelki vonzalom, esélyt sem ad a másiknak. Ha azonban döntött, kitart a partnere mellett.

2. A Mérleg

finnyás válogatós csillagjegyek párkapcsolat mérleg horoszkópA Mérleg válogatós viselkedése döntésképtelen alkatából fakad.  Hiába ír pro-kontra listákat, nehezen tudja eldönteni, hogy a megfelelő társ mellett teszi-e le a voksát. Csak az a baj, ha túl sokáig őrlődik és hezitál magában, könnyen lemaradhat az igaziról. Leendő párja ugyanis általában nála jóval könnyebben hozza meg a döntéseket.

Ezek a csillagjegyek meglehetősen finnyásak a párválasztásban (iStock)

Ezek a csillagjegyek meglehetősen finnyásak a párválasztásban (iStock)

3. A Vízöntő

finnyás válogatós csillagjegyek párkapcsolat vízöntő horoszkópA Vízöntő olyan partnert keres maga mellé, aki igazi egyéniség, értelmes, intelligens, nem pedig egy a sok közül. Gyűlöli a sztereotípiákat és fontos neki, hogy szexuálisan és intellektuálisan egyaránt mágnesként vonzza a párja. A közös értékrend megléte szintén olyan szempont, amiből a Vízöntő sosem engedne.

4. A Skorpió

Ez az 5 csillagjegy a legválogatósabb a társkeresésbenHa egyéjszakás kalandokról van szó, a Skorpió valójában nem különösebben válogat. Viszont, amikor komoly párkapcsolatra adná a fejét, valaki olyanra vágyik, aki testét és lelkét is megmozgatja. Valódi mélyen érző lelki társra vágyik, aki miközben értékeli és csodálja őt, hűséges, kitartó és egyenlő partnere is.

5. A Szűz

finnyás válogatós csillagjegyek párkapcsolat szűz horoszkópA Szűz akár castingot is tarthatna, ahol a tökéletes partnert keresi, annyira magasak az elvárásai. A magasra tett lécnek viszont előnyei is vannak, hiszen biztos lehet benne, hogy sosem fogja olyan valakire pazarolni az idejét, vagy olyan partnert hitegetni, akivel csak azért jön össze, mert nem talál jobbat. Sőt, ő sosem jönne össze senkivel csupán azért, hogy ne legyen egyedül.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top