nlc.hu
Horoszkóp

Javaslatok az egyes csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik bizalommal tekinthetnek a jövőbe – Heti horoszkóp 2023. január 23-29.

Az újhold utáni lendülettel vesd bele magad a hétbe, vállalva a kihívásokat. Most csont nélkül viheted át az akadályokat.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Nyílegyenes út vezethet jövőbeli céljaid felé, haladj feléjük, de közben lehetőleg ne tarolj le senkit magad körül. Ha simulékonyabbá válsz és megértőbbé a többiek felé, az nem a gyengeség jele, ellenben könnyebben közelítenek majd feléd az emberek. Arra is adj magadnak időt, hogy megállj a rohanásban, így lesz lehetőséged megpillantani a szépséget magad körül.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Támaszkodj a tényekre, neked aztán nem nehéz a realitások talaján maradni. Minél szilárdabban gyökerezel a földbe, annál biztosabban nyújtózkodhatsz a jövőd felé és annál biztosabb támaszt nyújthatsz szeretteidnek. Ugyanakkor csapda is lehet ebben, ha nem tudsz mozdulni, könnyedén szárnyalni megálmodott jövőd felé. Képzelőerőd lehet segítségedre.

Nő szélfújt hajjal

Forrás: Unsplash

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Új utakat kereshetsz önkifejezésed számára, és ebben együttműködhetsz másokkal is, gondold át, hogy melyik barátoddal, munkatársaddal tudnál ebben szövetkezni. Jövőbeli céljaidat, terveidet lehet, hogy érdemes egyeztetned pároddal, családoddal. Mindenképp válaszd meg ehhez az ideális helyet és időt és csak óvatosan öntsd rájuk elképzeléseidet.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Most korlátok nélkül gondoskodhatsz szeretteidről. Bár ebben óriási erőd van, azért sok kihívást is tartogathat, különösen mostanában. A jövő új világ felfedezését, új módszereket, megújult életstílust, megújított szokásokat hozhat neked, ezért ne félj kimozdulni a komfortzónádból, bármilyen kényelmes is az, mert ez fog a megálmodott magasságokba vinni.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Új lehetőségek nyílhatnak előtted, őrizd meg józan ítélőképességedet, hogy jól tudj dönteni. Ezután jöhet a szervezés, mert bár óriási ugrásokkal haladnál előre, mégis jobb lenne mederbe terelni energiáidat és lépésről lépésre, gondos precizitással haladni céljaid felé. Ezzel értékes időt tudsz spórolni és energiáid sem szóródnak szét feleslegesen.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Hogy bizakodva tekinthess a jövőbe, tisztában kéne lenned képességeiddel, elismerni saját értékeidet, ezzel helyesen kezelni önértékelésedet. Ezekre mind támaszkodhatsz, hiszen saját magadban van a gyógyír bajaid megoldásához. Azért persze maradj éber, hogy a kívülről érkező segítséget, szövetséget is meg tudd ragadni és ennek segítségével haladj előre.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Míg céljaid megvalósításának vágya mozgat, ne feledkezz meg az örömökről, az apróságokról, melyek mosolyt csalnak arcodra. Ezeknek is van helye az életben, ne félj attól, hogy hátráltatni fognak, sőt, inkább új lendületet adnak, friss erővel vérteznek fel. Hozd felszínre kreatív energiáidat, ezek segítenek, hogy megálmodott jövőd felé haladj a nehézségek ellenére is.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a hét elején még minden homályba borul és nem látod tisztán a helyzetet, de ha túllendülsz a tétovázáson és elhatározod magad, kitárul előtted a jövő kapuja. Hét végére pedig már lubickolhatsz túlcsorduló energiáidban. A neheze inkább az lehet, hogy kitaláld, ezeket hogyan tudnád értelmes és előrevivő célok szolgálatába állítani.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Jövőre vonatkozó terveidben vajon szerepel-e, hogy változtass életkörülményeiden, javítva és komfortosabbá téve ezeket? Lehet, hogy a jelenlegi nehéz helyzetben ez háttérbe szorult, de kreativitásodra támaszkodhatsz, és így anyagi helyzetedtől függetlenül is léphetsz benne. Ne feledd, hogy nemcsak álmodozni tudsz, hanem a hétköznapi valóságban is képes vagy teremteni!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

A jövő új kapcsolatokat, illetve a meglévők erősödését hozhatja, ha enyhítesz megközelíthetetlenségeden. Belső bizonytalanságodat vagy félénkségedet enyhítendő keress több összefonódást a környezetedben lévőkkel. Ha hívnak, menj, ne utasítsd vissza a szíves invitálást. Bár szilárd lábakon állsz a földön, a jövő tervezésével kapcsolatban érdemes nagyobb teret adnod a fantáziádnak.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A közeljövő egyre nagyobb teret ad energiáidnak, képességeid kibontakozásának. Bár még tél van, te jó eséllyel kivirulsz, kivirágzol a hét végére. Ennek a derűs, mosolygós kisugárzásnak senki nem tud ellenállni, ahol megjelensz, felderítesz mindent. Találd meg elégedettséged alapját, ez a forrás a jelenlegi nehézségeid ellenére is kiapadhatatlan és segít megoldani a héten felmerülő problémákat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Romantikus érzelmeid dominálhatnak ezen a héten. Egyébként is érzelmes típus lehetsz, most pedig derékig gázolhatsz feltörő mély érzéseidben. Jövőbeli kapcsolataidat igazán megerősítheti, ha önzetlenül és beleérzőn fordulsz a másik felé, ebben te úgyis nagyon erős vagy. Úgy fejezd ki szeretetedet és ragaszkodásodat, hogy az egyértelmű legyen a másiknak, de ne tolakodó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top