nlc.hu
Horoszkóp

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz túl kellemes a hét

A következő csillagjegyeknek számos megpróbáltatást tartogat ez a hét.

Mérleg

Hidd el, lehetetlenség mindenkinek, beleértve magadat is, megfelelni. Nem tudsz egyszerre mindenkivel jót tenni. Ezen a héten még inkább hajlamos leszel valójában fölösleges áldozatokat hozni csupán azért, hogy a többiek jól érezhessék magukat. De mi a helyzet veled? Te hogyan érzed most magad? Rajtad múlik csak, elég bátor vagy-e szembenézni a tényekkel, és változtatni annak árán is, hogy lesz, akinek csalódást okozol. Fel kellene ismerned a hibákat, és megbékélni magaddal is. Ahhoz, hogy valami igazán jó kezdődhessen az életedben, előbb mindig le kell zárni valami régit. Pontosan ez a hét legnagyobb feladata és felismerése számodra.

Csillagjegyek és a hétkezdés

Fotó: Getty Images/Westend61

Ikrek

Most valójában teljesen mindegy, mennyire logikusan gondolkozol, és alapvetően mennyire könnyedén veszed az életedet. Ezen a héten semmi sem úgy történik, ahogy szeretnéd. A Vízöntő havában továbbra sincs könnyű dolgod, mert most még kilátástalanabban és bizonytalanabbnak érzel mindent, mint korábban bármikor. Ez az érzés épp saját magadra irányítja a figyelmedet, hogy elfogadd és szeresd magad. Mindennap szeretettel gondolj önmagadra, mert saját nálad jobban senki sem szerethet téged… A magány, a bizonytalanság közepette egyedül magadra számíthatsz. Ez most egy ilyen befelé figyelős időszak. Amint felismered, sokkal könnyebbnek és egyszerűbbnek tűnik minden.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top