nlc.hu
Horoszkóp

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Nehéz hét elé néznek ezek a csillagjegyek

A mostani hét igazán nagyszerű lehetőségeket, örömteli változásokat hozhat mindenkinek, ezek a csillagjegyek mégis inkább megterhelőnek, mintsem könnyednek, vidámnak érezhetik.

Skorpió

Te is tudod, számos lezáratlan ügyed van még. És most már nem kerülheted el, hogy ezekkel valóban szembenézz és meg is oldd. Igazság szerint pozitívan is értékelhetnéd, hogy ezen a héten lehetőséget kapsz a megoldásra. Mindaddig, amíg valamit mindenáron el akarsz kerülni, újra és újra felbukkan az életedben, de most végre rájössz, nincs lehetőséged tovább halogatni az elrendezést. Akár saját magadnak tartozol, akár a korábbi párodnak, próbálj a sarkadra állni, s megoldani a problémákat. Le kell zárnod magadban minden régi dolgot, hogy valóban új életet kezdhess.

Nehéz hét elé néző csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Yiu Yu Hoi

Halak

Próbáld megérteni mindazt, ami épp történik veled. Neked bámulatosak a megérzéseid, és valójában mindig pontosan tudod, mi és miért zajlik, változik az életedben. Csupán használd ezt az elképesztő képességedet. Most úgy érezheted, nem ért meg téged a környezeted, és nem is találod a helyedet a családban, az otthonodban. Amikor nem érzed jól magad, az mindig jelzés, hogy valamit változtatnod kell. A legfontosabb, hogy magadhoz találj vissza, s ne mások elvárásainak akarj megfelelni. Veled gyakran megesik, hogy elveszíted önmagadat, most is ilyesmi történik. Lazíts, pihenj minél többet, s egyre jobban leszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top