nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegynek nehéz pillanatokat hoz a február

Ezeknek a csillagjegynek nehéz pillanatokat hoz a február

Időként úgy érezhetik magukat, mint akit padlóra küldtek.

Oroszlán

Most hajlamosabb lehetsz mélyebbre tekinteni magadban, és nemcsak a külsőségek alapján döntesz. Olyan összefüggésekre találhatsz, amelyekről talán nem is sejtetted, hogy léteznek. Nagy könnyebbséget érzel, amint kimondod mindazt, ami a lelkedet nyomja. Ettől nem leszel sebezhető, sőt végre feltárod a lelked azok előtt, akik számodra a legfontosabbak. Épp ezzel mélyítheted el a párkapcsolatodat is.

Nehézséget hoz a február

Fotó: Getty Images/Kontrec

Szűz

Nem kell aggódnod, nem annyira rossz a helyzeted, mint amilyennek látod. Február elején a jövőd foglalkoztat a leginkább, a hónap második felében a gondolataidat már a párkapcsolatod köti le. Nem is mindig lesz könnyű megbeszélned a problémákat a társaddal. Az is biztos, hogy megfontoltnak, óvatosnak kell lenned, ha nem akarod vitákba sodorni magad. Háromszor is gondold át, mit és hogyan mondasz, ami valójában mindenféle kapcsolatra vonatkozik most.

Nyilas

Örömre és bánatra is lesz okod februárban. Míg a szerelmi életedben csupa jót ígérnek a bolygód, addig az élet más területein bőven lesz mit átgondolnod. Vajon mikor találkoztál a testvéreiddel, a közeli rokonokkal utoljára? Mikor beszélgettetek igazán jóízűen egymással? Nem mostanában volt, igaz? Minél előbb kéne időt szakítanod rájuk, és kibeszélni minden problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top