nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nehéz lesz a február

Csillagjegyek, akiknek nehéz lesz a február

Csillagjegyek, akiknek nem a február lesz a hónapjuk.

Szűz

Nem kell aggódnod, nem annyira rossz a helyzet, mint amilyennek látod. Február elején a jövőd foglalkoztat a leginkább, a hónap második felében a gondolataidat már a kapcsolataid kötik le – legyen az baráti vagy szerelmi. Sokszor nem fogtok egyetérteni, ami vitákat szülhet. Óvatosnak kell lenned, ha nem akarod vitákba sodorni magad. Háromszor is gondold át, mit és hogyan mondasz. Lelkileg egy megterhelő időszak következik, amit elég rosszul fogsz kezelni. De ne feledd: egy nap mindig kisüt a nap!

Nehéz február a csillagjegeknek

Fotó: Getty Images

Nyilas

Míg a szerelmi életedben csupa jót ígérnek a bolygód, addig az élet más területein bőven lesz mit átgondolnod. Több időt kellene szakítanod a barátokra és a családra, de valahogy sem az idődbe nem fér bele, sem pedig lelkileg nem vagy rá felkészülve. Ez rengeteg vitát fog szülni, ami senkinek sem lesz jó. Alig várod, hogy véget érjen majd ez a hónap. Fel a fejjel, az év további része nem lesz ilyen szörnyű.

Oroszlán

Most hajlamosabb lehetsz mélyebbre tekinteni magadban, és emiatt kicsit önostorozásba kezdesz. Olyan összefüggésekre találhatsz, amelyekről talán nem is sejtetted, hogy léteznek. Ezt a rengeteg új információt lelkileg nehezen dolgozod fel. De hidd el, ez csak egy mélypont, amin túl fogsz jutni. Lelkileg, ha egyedül nem tudod egyedül kezelni a benned dúló érzelmeket, akkor keress fel egy szakembert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top