nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik feltétel nélkül szeretnek

Ezek a csillagjegyek feltétel nélkül szeretnek

Kérni sem kell tőlük, magától értetődően adnak szeretetet.
Jelent Az igazi csoda című filmből

Mindenki vágyik a feltétel nélküli szeretetre, és szerencsére vannak még emberek, akik számára ez teljesen magától értetődő érzés – ők a következő csillagjegyek szülöttjei.  

Rák 

A Rák az állatöv egyik szeretetközpontú csillagjegye, épp ezért nagyon fontos számára, hogy feltétel nélkül tudjon másoknak adni. Ő mindig ott van, ha valakinek szüksége van rá, ítélkezés vagy rosszallás nélkül nyújt támaszt, mindegy, hogy a másik milyen zűrbe keveredett. Hatalmas szíve van, amit könnyen megnyit mások előtt, viszont ezt sokan kihasználják, mert a Rák sosem zárkózik el senkitől és semmitől, még akkor sem, ha megbántják.  

Szűz 

A Szűz ragaszkodó és szerető ösztönlény, még ha sokszor ez elsőre nem is érezhető rajta. Szem előtt tartja a szerettei szükségleteit és érdekeit, és folyton azon munkálkodik, hogy boldoggá tegye őket, bár erről a lehető legritkábban beszél, és még kevésbé mutatja ki. Sosem köti feltételhez a gondoskodását és szeretetét, mert abban hisz, hogy a szeretet mindig önzetlen kell, hogy legyen – épp ezért gyakran segít olyan rászorulókon is, akiket nem ismer. 

Halak 

A Halak tele van szeretettel és együttérzéssel, és fontosnak tartja, hogy ebből bőven adjon másoknak is. Mindenkinek a sorsát a szívén viseli, anélkül, hogy erre bárki kérné, akkor is, ha ez azzal jár, hogy a saját prioritásait háttérbe kell szorítania. Szeretete túlmutat a szimpla kedvességen, tényleg képes lenne csatába indulni, ha valamelyik szerettét bántják, mert őt az teszi boldoggá, ha mindenki boldog körülötte. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top