nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak mindenen sírni

Ezek a csillagjegyek hajlamosak mindenen sírni

Minden csillagjegy más és más okot talál a sírásra.

Kos

A Kos kemény és szívós típus. Ő nem könnyen sírja el magát. Ha mégis könnyeket hullat, azt biztosan dühből teszi, mert egyszerűen képtelen elérni, amit akar. Sírás közben kiabál, bosszankodik, s nem rejti véka alá a véleményét.

Bika

A Bika többnyire nyugodt és kiegyensúlyozott alkat. A sírása is pontosan ilyen. Csendben, magában pityereg, mert azt kevésbé szeretné, ha mások is látnák, hallanák a sírását. Épp ezért gyakran hajlamos lehet magába fojtani a sírást.

Ikrek

Az Ikrek sokszor sír, csak mivel nagyon vidám alkat, a sírás kábé a másodperc törtrészéig tart nála. Talán kisbaba korában ejtett utoljára fájdalmas könnyeket. Mivel mindig kimondja, amit gondol, valójában okot sem talál, hogy sírjon.

Rák

A Rák mindig talál okot a sírásra. Bizony hajlamos lehet az érzelmeivel, a könnyeivel manipulálni a többieket. Nagyon könnyen meghatódik, és örömében is mindig sír. Érzékenységéből adódóan a szívére vesz mindent, ami pedig újabb indok a sírásra.

Csillagjegyek és a sírás

Fotó: Getty Images/Ezra Bailey

Oroszlán

Az Oroszlán imádja a figyelmet, s az érzelmi drámákat. Bizony ő mindent bevet, hogy minél látványosabban érhesse el a célját. Bármilyen sérelem érje, óriási ügyet kreál belőle, s olyan fájdalmasan zokog, hogy mindenki meghatódik tőle. De neki pontosan ez a célja…

Szűz

A Szűz összeszorítja a fogát, és már csak azért sem sír. Legalábbis nyilvánosan biztosan nem teszi. Néhanapján magában pityereg, de akkor tényleg valami nagyon fájdalmas dolog érte. Amúgy meg ő az, akit sosem látsz sírni.

Mérleg

A Mérleg leginkább akkor sír, ha a párja összetöri a szívét. De még ilyen esetben sem zokog, hanem csak csendben folynak az arcán a könnyek. Persze ő is ejt örömkönnyeket is, de még ezt is látványos gesztusok nélkül teszi.

Skorpió

A Skorpiót nagyon könnyen elöntik az érzelmek. Bár örömében csak nagyon ritkán sír, vagy inkább sosem, dühében annál gyakrabban fojtogatják a könnyek. Nem érdemes kiprovokálni belőle, mert ilyenkor vért iszik, és vért is sír… 

Nyilas

A Nyilast sem látod sírni, mert nagyon életvidám, optimista természet, így okot sem talál, meg persze nem is keres, a könnyekre. Pontosabban életében egyszer biztosan sírt ő is: a születése pillanatában.

Bak

Egészen biztosan nem akarod tudni, hogy a Bak mikor és miért sír. Mert, ha eljut ide, annak tényleg nagyon nyomós oka lehet. S azt a pillanatot sosem felejted el. Nem a legszebb oldalát mutatja, amikor könnyezni látod…

Vízöntő

A Vízöntő nem tartozik az érzékeny és meghatódó típusok közé. Sőt, ő az, aki biztosan mindent elviccel. Mivel nagyon másként áll a világhoz, mint a többiek, néha úgy tűnhet, azt sem tudja, mi fán teremnek a könnyek. Talán az állatokért nagy ritkán elhullat néhány könnycseppet.

Halak

A Halak a legérzelmesebb csillagjegyek közé tartozik. Ha valaki folyton sír, az biztosan ő. Sőt, mondhatni a saját könnyeiben fuldoklik. Szívesen merül el az áldozat és a mártír szerepében, aki mindenki fájdalmát magára veszi.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top