nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindent kontroll alatt akarnak tartani

Ezek a csillagjegyek mindent kontroll alatt akarnak tartani

Kétféle ember létezik: az egyik hagyja, hogy minden menjen a maga útján, a másik pedig mindent igyekszik kontrollálni az életében.

Lássuk, melyek azok a csillagjegyek, akik soha semmit nem bíznak a véletlenre:

Bak

Az aprólékos felügyelet a Bak sajátossága. Valójában makacs menedzsert takar a jelleme, aki pontosan tudja, mikor mi történik, s mi szükséges ahhoz, hogy a tervei sikerüljenek. Mindez az aprólékos kutatómunkájának köszönhető. Az is igaz, hogy ő mindig egyenes, mindig az igazságot keresi, s ha ez sikerül, jutalomként éli meg. Benne megbízhatunk: a precizitásából kizárólag profitálhatunk.

Csillagjegyek és a kontroll

Fotó: Getty Images/SpiffyJ

Kos

A Kos mindig a tökéletességre hajt, már csak ezért sem engedi ki a kezéből a kontrollt sosem. Lehet, hogy időnként rámenősnek és bosszantónak tűnik, ám kizárólag a jó szándék hajtja. Nem elégszik meg a felületesen, vagy félig elvégzett feladatokkal, biztosra akar menni, hogy kifogástalan munkát adjon ki a keze közül.

Skorpió

A Skorpió is mindent kontrollálni akar, nem az a típus, aki bármit is a véletlenre bízna. Lételeme, hogy tudja, mi fog történni, s szerepet akar vállalni abban, hogy mindez miként történjen meg. Az emberekkel szemben is hasonlóan viselkedik, szinte nagyító alatt lesi a többiek mozdulatát, amire persze nem mindenki vevő. Egy pozitívuma viszont van a viselkedésének: bármibe is fog, az jól működik.

Vízöntő

A Vízöntő mindig a saját feje után megy, és ahhoz, hogy ez működni tudjon, a részletekre oda kell figyelnie. Aprólékos, hiszen azt szeretné, ha minden akadálytalanul sikerülne az életében. Bár tiszteletben tartja mások elgondolásait, semmi esetre sem szeretne szerepet vállalni benne. Nem törődik azzal, mások melyik utat választják a céljaik eléréséhez, mert ő úgyis a sajátját követi, mely persze merőben más az átlagnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top