nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a stressz

Csillagjegyek, akik másodpercek alatt elveszítik a kontrollt

Ők azok, akik pillanatok alatt felkapják a vizet. Nagyon idegesek tudnak lenni a következő csillagjegyek.

Kos

A Kos az egyik leglobbanékonyabb, ösztönből cselekvő csillagjegy. Szinte azonnal készen áll, legyen szó bármilyen küzdelemről, versenyről. A véleményét sem tartja magában, ami a szívén, az a száján. A türelem finoman szólva sem tartozik az erősségei közé, de ugyanezzel a feltűnő akarással és ambícióval halad a céljai, a siker felé is. Nagyon könnyen elveszíti a türelmét, a legapróbb helyzeteken is képes dühöngeni. És ha robban, akkor nem ismer se Istent, se embert. Nem nézi, mit beszélsz, és azt sem, kinek mondja. Emiatt sokszor kerül bajba. 

Csillagjegyek, akik hamar elveszítik a fejüket

Fotó: Depositphotos.com

Oroszlán

Az Oroszlán szíve hatalmas, aminél talán csak a türelmetlensége határtalanabb. Rendkívül heves és mindenkinél hangosabb csillagjegy, hiszen folyton a figyelem központjában szeretne tündökölni. A legapróbb dolgon is képes azonnal fölkapni a vizet, ordít, kiabál, veszekszik, aztán pillanatok alatt lehiggad, kedvesen mosolyog, mintha mi sem történt volna. A környezete pedig értetlenül szemléli az újabb és újabb kirohanást. Egy ideig ezt a környezet tolerálja, Kedves Oroszlán, de egy idő után náluk is be fog telni a pohár. A dühkezelést valamilyen formában kezelni vagy kezeltetni kell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top