nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindig feszültek

Csillagjegyek, akik mindig feszültek

Mindig találnak alkalmat és indokot arra, amin tudják magukat stresszelni.

Rák

A Rák nem könnyen szakít időt a lazításra, és ez nem csupán a munkájára vonatkozik, hanem az érzelmi állapotára is. Mindig, mindenhol a legjobbat akarja nyújtani: a munkahelyén, a családjában vagy a barátainak. A legjobbat akarja nyújtani felelősségvállalásban, és persze a legszebb otthonnal büszkélkedne. Olyan helyzetekben is győztesként ünnepli magát, amiben nem is volt versengés. Nehezen viseli, ha veszít, akkor még jobban stresszeli magát, pedig a kudarc arra való, hogy tanuljon a hibákból, fejlődjön. Ezt a Ráknak még tanulnia kell.

Feszült csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak aszerint gondolkodik, hogy minél nagyobb terhet tesz saját magára, annál hatékonyabban tud dolgozni. Ő az, aki mindenkinél több időt tölt a munkahelyén anélkül, hogy szünetet tartana, és igyekszik nélkülözhetetlenné tenni magát. Célja, hogy az élre törjön, megelőzze a versenytársakat, és fontos az is, hogy eredményeit elismerjék. A gond, hogy túlzásba visz mindent, aminek köszönhetően a feszültség és a stressz állandó társa. Kedves Bak, épp itt az ideje, hogy kicsit visszavegyél!

Skorpió

A Skorpió addig nem nyugszik, amíg meg nem szerzi, amit akar, de ha a célja teljesül, akkor sem elégedett. Az irigység nem áll tőle távol, az kell neki, amit a másik birtokol. A céltudatossággal nincs baj, de ha folyamatosan emeli a tétet, akkor az elégedettség jóleső érzését sosem képes átélni. Ha mindig arra törekszik, hogy túlszárnyalja a többieket. Mindig ezzel van elfoglalva, így pihenésre, kikapcsolódásra, stresszmentes pillanatokra soha nincs ideje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top