Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. november 4–10. – Hétvégére kipukkad minden, mint a szappanbuborék

Meglehetősen nehézkesen indul november első munkahete. A csodás hosszú hétvégét erős feszültség követi. Mégsem érdemes belemenni a vitákba, mert a rossz hangulat a hétvége felé haladva kipukkad, mint a szappanbuborék. S hogy mi mindent jelez még a horoszkóp? Íme a részletek.

Az első novemberi hét sajnos nem úgy kezdődik, ahogyan az első novemberi hétvége alakult. A harmónia, a béke, a szeretet érzése szinte egyik pillanatról a másikra illan el, helyébe pedig feszültség, vitás helyzetek lépnek. Mégis igazán pozitív hír, hogy a parázs helyzeteknek is gyorsan vége szakad, a hét vége felé haladva lufi módjára kipukkannak. Akkor minek belefolyni, nem igaz? Óvd magadat a konfliktusoktól, és most is békével nyugtázhatod a hetet.

S mi mindenre számíthatsz az első novemberi héten? A heti horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket. Érdemes megfogadni a javaslatokat.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként a hét legelején fogadd meg, hogy semmi olyan ügybe nem folysz bele, ami nem érint téged közvetlenül! Hétfőn és kedden is lesz olyan kritikus fényszög, ami munkahelyi és/vagy párkapcsolati témában mutat vitás helyzeteket. Ha ezt megúszod konfliktus nélkül, a hét közepén beigazolódnak a megérzéseid, és felkiáltasz: „Így legyen lottóötösöm!”. Péntektől a Kos Holdnak köszönhetően visszanyered a lelkesedésedet, amit senki nem tud letörni. Vasárnap finoman kell bánnod valakivel, aki törékeny és érzékeny…

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként hétfőn dühöt válthat ki belőled a párod kiborulása. Szeretnéd őt megvédeni, de nem teheted. A bolygók szerint elegendő, ha támogatásodról biztosítod. Mást most nem tehetsz. A hét közepén egy kollégád vagy barátod kiáll melletted, de lehet, olyan gesztust tesz, ami kimondottan jólesik neked. Neki az esne jól, ha kimutatnád a háládat iránta. A hétvégén nem bírsz a fenekeden ülni, sportolni, utazni, mozogni akarsz. Találd ki, mit halogatsz már jó ideje, és veselkedj neki végre! Meglátod, menni fog.

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként kissé feszülten indul az első novemberi hét. Több olyan emberrel lesz dolgod hétfőn és kedden is, akik mindenre ugranak. Okosan tennéd, ha nem reagálnál hasonlóan ingerülten, mert abból véget nem érő replikázás alakulhat ki. Ez méltatlan hozzád, és nem vezet semmi jóra. A hét közepén a vártnál jobban haladsz a munkáddal, amivel a főnököd elismerését váltod ki. Ez később adu lesz a kezedben. Hétvégén a tűz elem dominanciája felpörget téged. Rengeteg dolgot el tudsz intézni rövid idő alatt, ami elégedetté tesz.

Hétvégére szerencsére kipukkan a feszültség (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként otthoni, családi vita nehezítheti a dolgodat rögtön a hét kezdetén, amitől nem lesz kedved dolgozni, és nem tudsz rendesen koncentrálni. Pedig ha hibázol, magadnak csinálsz pluszmunkát. Inkább lassabban haladj, hátha megúszod hiba nélkül. Ennek nyoma sem lesz szerdára. A Halak Hold és a kiváló fényszögek visszahozzák az életkedvedet, ismét bájos és figyelmes leszel. A hétvégéd rendkívül mozgalmasnak és zsúfoltnak ígérkezik. Be kell osztanod az idődet, hogy jusson mindarra, amit beütemeztél…

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként kommunikációs akadályokat kell legyőznöd a hét elején. Hétfőn és kedden is ébernek kell lenned, mert bárkivel bármikor nézeteltérésbe keveredhetsz. Tudj róla, ez az egész szerdán már lejárt lemez lesz. A hét közepén megszáll a romantika, és elkezded nyaggatni a párodat, hogy törődjön többet veled. Könnyebben fog menni, ha nem követelőzöl, hanem csak kérsz. Érvényes ez más kapcsolatokra is… A hétvégéd eszméletlen kalandos lesz a Kos Hold és a tűz dominancia szerint, élvezni fogod a jövés-menést.

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként kerülj mindenféle nézeteltérést a munkahelyeden, mert egyetlen porcikád sem kívánja, hogy érvelned kelljen. A hét közepén eltereli a figyelmedet a párkapcsolatod, vagy annak hiánya. Az a lényeg, hogy levond a tanulságokat. Mindenkitől sokat lehet tanulni, amiben te jó vagy. Csütörtökön este lesz egy olyan fényszög, ami az emlékezésről szól, ebben már nem vagy olyan jó. Hétvégén ügyelned kell a kiadásaidra, szorítkozz a legszükségesebb dolgok megvásárlására. Minden mást halassz későbbre, például a jövő hétre.

Most tényleg jobb a békesség (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként egy kellemetlen keddi fényszög teljesen a kedvedet szegheti, mert olyan viszályt mutat, ami kihozhat a sodrodból. Tőled szokatlan módon hevesen fogsz reagálni, mert úgy érzed, meg kell védened magadat. Lehet, hogy így van, de ne ess túlzásba, inkább igyekezz megőrizni a diplomatikus, intelligens stílusodat. Te erről vagy méltán híres. A hétvége a szerelemé lesz, a hideg idő ellenére is forró vágyak fűtenek. Ezzel bárkit megperzselhetsz, ha közel megy hozzád. Nem kizárt, hogy ő szeretne megperzselődni…

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként hétfőn óriási türelemre lesz szükséged az emberekhez, különösen a családodhoz. Próbára fognak tenni. De tudd, hogy nem direkt teszik, és nem kifejezetten a bosszantásod miatt. Szerdától sokkal jobb passzban leszel, csupa léleksimogató konstelláció látható az égen, amelyek helyreállítják a lelki békédet. Ebben a hangulatban remek dolgozni. Mindenkit megölelnél, de ha nem teszed, akkor is érződik rajtad. Hétvégén tele leszel energiával, amit hasznosíthatnád egy kis rendrakás, takarítás formájában…

Heti horoszkóp: NYILAS

Nyilas jegyűként nem lesz kedvedre való a hét eleje: a körülötted lévők többsége ingerlékeny, sőt kötekedő lesz. Te bölcsebb vagy annál, minthogy belemenj a játszmájukba. Maradj ki belőle, gyorsan túl leszel a feszültségen. Szerdától más témák kerülnek előtérbe: ingatlanügyeidet kéne rendezned. Mindegy, hogy veszel, eladsz, kiveszel, kiadsz, felújítasz, átrendezel, muszáj ütemtervet készítened, és azt követned, máskülönben elúszol. A hétvégén fantasztikusan jó formában leszel a tűz dominanciának köszönhetően.

Ne engedd, hogy bárki is kötekedjen veled (Fotó: iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként ne lepődj meg, ha már a hét elején többen fordulnak hozzád tanácsért! Olyan higgadt és pártatlan vagy, hogy joggal számítanak rád. Figyelj majd szerdától, mert a Hold és remek fényszögei remek alkalmat hoznak mindenféle megbeszélésre, tanulásra és vizsgázásra! El ne mulaszd, mert később bánni fogod! Most bárkivel könnyen megtalálod a közös hangot, és a közös célokat. Hétvégén egyszerre fog szórakoztatni és bosszantani valaki, aki gyerekes, önző és lelkes. Érdemes lenne felismerned benne a régi önmagadat…

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként nem indul valami fényesen a heted: egy Nap–Hold-fényszög konfrontáció veszélyét vetíti előre, ami a munkahelyed légkörét mérgezi. Semmiképp se szállj szembe a főnököddel, mert alulmaradsz! Ez másnapra már a múlté. Hét közepén a vártnál jobban alakulnak a pénzügyeid, ami ünneplésre adhat okot. Remélhetőleg nem kezded el szórni a pénzt. Ha költekezésbe fogsz, annyi is lesz a pluszpénznek. A hétvégén óriási kulturális étvágyad támad: olvass, tanulj, menj színházba, moziba, kiállításra, koncertre.

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként mindaz, ami miatt a hét elején aggodnál, szerdára kipukkad, mint a szappanbuborék. Pontosan emiatt felesleges aggódnod. Tudatosítsd, hogy minden mulandó, így a problémák is. Amint ez sikerül, könnyebb lesz átvészelned a nehezebb napokat. Szerdától klasszisokkal jobb passzban leszel: a Halakba lépő Hold csodás fényszögeket kap a többi bolygótól, ami azt jelenti, hogy csodás emberekkel lesz dolgod. Hétvégén okosan bánj a pénzzel! Még csak most kezdődött a hónap, nem szabad kifutnod a keretedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top