Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 8. – Nem találják ma a helyüket a csillagjegyek

Kedden bizonytalannak, feszültnek érezheted magadat, attól függően, melyik csillagjegyben születtél. Ma érezhető változások kezdődnek ugyanis a horoszkóp szerint, és ez okozza a szokatlan belső érzelmeket.

Kos

Kedden nem igazán találod a legjobb megoldást. Mintha nem állnál ma a helyzet magaslatán. Nos, a bolygók állása szerint most tényleg nem tudsz olyan határozott és magabiztos lenni, mint általában. De ez nem olyan nagy baj, mert legalább nem döntesz hirtelen felindulásból.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Meglepően határozottan képviseled az álláspontodat ma. Sőt, szinte lehengerlően kommunikálsz. Ne lepődj meg, ha ma jóval többen keresik a társaságodat. Igazság szerint ez még csak a kezdet. Vagyis napról napra egyre vonzóbbnak tűnsz a többiek szemében… Hogy ebből mi lesz? Hamarosan kiderül.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Olyan logikusan gondolkozol és érvelsz kedden, hogy senkinek sem jut eszébe vitába szállni veled. Sőt, ma azt tapasztalhatod, hogy mindenki egyetértőn bólogat a mondandódra. Bármit is szeretnél a többiekkel megértetni, mindenképpen mára időzítsd, holnap ugyanis már nem lesznek ennyire elfogadók és megértők…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha vannak gyerekeid, kedden miattuk aggódhatsz. Úgy érzed, nincs minden a legnagyobb rendben velük, valamit elhallgatnak előled. Nem biztos, hogy a gyerekeid minden lépéséről tudnod kell, főleg, ha már felnőttek. A szabadság nekik is jár, még ha most belső kényszert is érzel a támogatásukra.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden nagyon könnyen összeszólalkozhatsz valakivel. Az illető biztosan az ellenkező nem tagja, ezért nem is kéne meglepődnöd, ha ugyanazt a témát ő egészen másként látja. Miért is ne lehetne más véleménye? Hangos vitatkozás helyett inkább próbálj erre a kérdésre válaszolni magadban…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Egyre határozottabban képviseled az álláspontodat. Könnyen lehet, hogy a környezeted nem érti, mégis mi történt veled. Persze, nem kellene velük keménykedni, de most bátran kimondhatod, ami a szívedet nyomja. Megértik, ha a mondandódba csempészel azért némi szeretetet is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A kedd is nehéz napnak tűnik (iStock)

Mérleg

Nagyon nem találod a helyedet ma. Szíved szerint most csapot-papot otthagynál, és elutaznál valami nyugodt, csendes, békés helyre. Igazság szerint nem találsz most nyugalomra, bárhová is menekülnél. A feszültség benned van, ezért a békéhez először magadban kellene rendet tenned. Kell hozzá néhány nap…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Elképesztő intuíciós képességednek köszönhetően pontosan tudod, hogy megerőltető időszak előtt állsz. Már ma érzed a feszültséget, ugyanakkor ezt a vibrálást pozitív energiává alakíthatod. Te pontosan tudod, az igazán fontos dolgokért keményen meg kell küzdeni. Nos, már ma sokat tehetsz a jövőbeli sikerekért.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Próbálj meg visszafogottan fogalmazni kedden. Ma ugyanis hajlamos lehetsz mindent élből kimondani, amivel nemcsak az a baj, hogy megbántasz másokat, hanem olyasmit is kifecseghetsz, amit pedig jobb lett volna mélyen magadban tartani. Ma legalább háromig kellene számolnod, mielőtt kinyitod a szádat…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Legyél nagyon figyelmes és elnéző a munkahelyeden. Könnyen vitába keveredhetsz ugyanis a főnököddel, és ebből – mondanunk sem kell – nem te jössz ki jól. Ha fontos az állásod, ha tényleg szereted a munkádat, nem kellene most a saját csapdádba sétálnod. Persze akkor sem, ha állást változtatnál, mert a munkahelyi ajánlás még nagyon jól jöhet a későbbiekben.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A közlekedésben legyél ma igazán körültekintő. De ez nemcsak arra vonatkozik, ha autót vezetnél. Biciklin, gyalog, de még a tömegközlekedésen is érhet baleset. Könnyen kificamíthatod a lábadat, megütheted a térdedet, valójában járásképtelenné teheted magadat. Ezt nem akarhatod…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden úgy érezheted, hogy szertefoszlottak az álmaid. Ne keseredj el, szerencsére a helyzet nem ennyire rossz. Most inkább csak hagyd, hadd érjenek még ezek az ötletek. Nem is olyan sokára szinte magától megoldódik az, amit most megoldhatatlan problémának tartasz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top