nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig feszültek

Ezek a csillagjegyek mindig feszültek

Mindig, mindenen idegeskednek.

Szűz

A Szűz mindent tökéletesen akar kivitelezni, az egészen a legapróbb részletekig, amiért pedig hajlandó túlzottan is sokat tenni. A horoszkóp javaslata szerint az idegei meghálálnák, ha legalább néha valamivel lazábban állna az elvárásaihoz. A perfekcionizmusa fogja az őrületbe kergetni.

Stressz és a csillagjegyek

Fotó: Unsplash

Halak

A Halak leginkább attól válik idegessé, amikor úgy érzi, hogy teljesen kicsúszik a kezéből az irányítás. És mivel az életben meglehetősen sok ilyen szituáció akad, ő szinte folyamatosan szorong. A horoszkóp javaslata szerint neki azon kell dolgoznia, hogyan érezze magát biztonságban az adott körülményektől függetlenül is.

Ikrek

Az Ikrek attól válik idegessé, hogy többet vállal, mint amennyit elbír – mégis, folyton így tesz, pedig pontosan tudja, a saját csapdájába esik. Többet vállal, mint amire képes, aztán aggódik, hogy nem tud teljesíteni. A horoszkóp javaslata szerint meg kell tanulnia nemet mondani, és csak annyi feladatot vállalni, amit könnyedén elvégezhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top