Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindenkinél hangosabb

Ezek a csillagjegyek mindenkinél harsányabbak és hangosabbak. Társaságban leginkább az ő hangjukat hallani, persze az is igaz, ők a szavak, a kommunikáció nagymesterei. Viszont párkapcsolatban sem lehet mellettük igazán sok szavad, mert csak beszélnek és beszélnek és beszélnek. Melyek ezek a csillagjegyek? A horoszkóp fellebbenti róluk is a fátylat. Vajon te köztük vagy?

A Bikával nem érdemes vitatkozni

A Bika – hasonlóan az állatövi elnevezéséhez – önfejű, nyakas és rémesen makacs, épp mint egy bika. Szívesen beszélget, szereti a társaságot maga körül, és érdekes meglátásokkal is rendelkezik, viszont csökönyösen ragaszkodik a saját álláspontjához. Lehetetlen meggyőzni, hogy a fekete és a fehér mellett még számtalan színárnyalat létezik. Jobban teszed, ha inkább csak türelmesen hallgatod a mondandóját, szóhoz jutni mellette úgysem lesz túl sok esélyed. Ráadásul minél inkább próbálod jobb belátásra bírni, vagy minél inkább érvelsz a saját véleményed mellett, annál hangosabban és erőteljesebben köti az ebet a karóhoz. Gyakran úgy tűnhet, a Bika csak és kizárólag magát hallja.

Az Ikrek folyton beszél

Az Ikrek nagyon nyitott és társaságkedvelő típus. Remek humorérzékkel rendelkezik, nagyon szórakoztató. Az is igaz, ha elemében van, be nem áll a szája, és bizony időnként meggondolatlanul is kimond bántó dolgokat. Nem tudja a gondolatait magában tartani, ami eszébe jut, azt közölnie kell mérték nélkül. Könnyen lehet, már senki sem figyel rá, de ő még mindig mondja és mondja. Rémesen fárasztó tud lenni ilyenkor. Arról már nem is beszélve, amikor kéretlenül osztogatja a tanácsokat. Kétségtelen, remek és nagyon találó javaslatai vannak, hiszen okos, és könnyen átlátja mások problémáját. A gond ott kezdődik, hogy nem érzi, mikor kéne csendben maradnia.

Ezek a csillagjegyek mindenkinél többet beszélnek

A Vízöntő zavarba hoz

A Vízöntő hajlamos azt gondolni magáról, ő a legtapasztaltabb, legnagyobb tudással rendelkező csillagjegy. Teljesen mindegy, milyen témáról beszélgetnek egy társaságban, meggyőződése, ahhoz csak ő tud megfelelően hozzászólni. És mindennel kapcsolatosan van véleménye. Az is igaz, okos és intelligens, nagyon sokat olvas, így valóban tájékozottabb lehet az átlagosnál. A probléma ott kezdődik vele, hogy nemcsak fölényesen viselkedik a többiekkel, de kínos megjegyzéseivel igen kellemetlen helyzetbe hoz másokat. Ő is a saját igazához ragaszkodik, és őt is képtelenség meggyőzni. Az összeesküvés-elméletek gyártásában verhetetlen. Ha ilyen téma merül fel, akkor beszél és csak beszél és csak beszél…

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top