nlc.hu
Horoszkóp

Szorongó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nem bírnak leállni a szorongással

Mindig megtalálja őket a kétség és a szorongás.

Szűz

A Szűz bármit csinál, a tökéletességre törekszik. Szereti a rendet, a struktúrát. Ám ha a terveit keresztülhúzzák, vagy egy ötlete nem sikerül maximálisan, teljesen összeomlik.

Oroszlán

Ha az Oroszlánnak nincs elég tere, hogy kiengedje az érzelmeit, pánikba esik. Ezért tapasztalhat pánikrohamokat. Ő az a típus, aki a felgyülemlett energiáktól egyszer csak robban, ezért meg kell találnia a módját, hogyan kontrollálhatja jobban az érzéseit.

STresszes csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Guido Mieth

Ikrek

Az Ikrekről azt gondolják, rugalmasak, és bárhol otthon érzik magukat. Valójában viszont rengeteg szituáció feszélyezi őket, és sokszor a szorongásuk miatt járnak virágról virágra, vagy költöznek országról országra.

Halak

A Halakról köztudott, hogy ő a legérzékenyebb csillagjegy. Így a szorongásra is ő hajlamos leginkább. Mikor egy sötét felhőben találja magát, bármi megtörténhet: sírás, pánik, veszekedés, halálfélelem. Nagyon fontos, hogy akár terápia árán is megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top