nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindig szoronganak

Csillagjegyek, akik mindig szoronganak

Mindenen képesek szorongani, nagyon nem tudják kezelni a belső feszültséget.

Oroszlán

Ha az Oroszlánnak nincs elég tere, hogy elmondja, mit érez, ha nem figyelnek rá kellőképp, akkor pánikba esik. Ő az a típus, aki a felgyülemlett energiáktól egyszer csak robban, ezért meg kell találnia a módját, hogyan kontrollálhatja jobban az érzéseit. Szereti a törődést, szeret a középpontban lenni. Ha azt érzi, ő a társaság lelke, akkor egyensúlyban van. Ha nincs meg számára ez a környezet, akkor pillanatok alatt összeomlik, és nincs az a személy, aki ebből a mély melankóliából kihúzná.

Csillagjegyek és a szorongás

Fotó: Unsplash

Ikrek

Az Ikrekről azt gondolják, rugalmasak, és bárhol otthon érzik magukat. Valójában viszont rengeteg szituáció feszélyezi őket, és sokszor a szorongásuk miatt nem találják a helyüket, sem a munkahelyen, sem pedig otthon. Ha úgy érzik, hogy megfojtja őket az adott hely, továbbállnak, de ez nem megoldás a szorongás feloldására.

Halak

A Halak az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Így a szorongásra is ő hajlamos leginkább. Mikor nagyon a gödör mélyén van, bármi megtörténhet: pánikroham, veszekedés, vita, szorongás, halálfélelem. Nagyon fontos, hogy akár terápia árán is megtanulja kezelni ezeket a helyzeteket. Képes sajnos mindig magát hibáztatni és mártírnak látni egy adott helyzetben. A Halak szeretik sajnáltatni magukat, és ebből a szerepből sokszor nem is akarnak kilépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top