nlc.hu
Horoszkóp

Születési hónapot rengeteg mindent elárul rólad

Születési hónapod rengeteg mindent elárul rólad

Egészen eltérő jellemvonásokkal rendelkezel, ha például májusban születtél, mint mondjuk a legjobb barátod, aki októberi.

Január: a fecsegős

Amennyiben januári szülött vagy, szinte bizonyosan nagyon szerethetsz beszélgetni. Erős a kisugárzásod, a vonzerőd, nagyon sokan kedvelnek téged. Hajlamos lehetsz ugyanakkor könnyen felbosszantani magadat apróbb dolgokon is. Bátor, sőt időnként vakmerő lehetsz, szereted a kockázatokat. Nem mindig mernek igazán megbízni benned a többiek, mert néha kiszámíthatatlan lehetsz, és nem tudják, mire gondolsz éppen. Az viszont kétségtelen, hogy nagyon okos és intelligens típus vagy.

Február: a változékony

A te gondolkodásod biztosan nem hétköznapi, hiszen te egészen másként tekintesz a világra, mint általában a többiek, ha februárban születtél. Hajlamos lehetsz ábrándozni, a felhők között lebegni, és kissé szeszélyes a hangulatod. Ugyanakkor rendkívül varázslatos a külsőd, amivel nagyon erősen hatsz másokra. Megbízható és hűséges embernek tart a környezeted. Szereted a szabadságot, az önállóságot, de azért nem szívesen választod a magányt. Érzékeny típusként könnyen megbántódsz, de ugyanilyen könnyen meg is hatódsz.

Március: a feltűnő

Hihetetlenül feltűnő a megjelenésed. Téged egyszerűen nem lehet nem észrevenni, ha márciusban születtél. Ugyanakkor őszinte és nagylelkű ember vagy, kifejezetten szimpatikusnak tartanak a többiek. Könnyedén kötsz új ismeretségeket, nagyon jól kommunikálsz. Hajlamos lehetsz időnként makacsul ragaszkodni az elképzeléseidhez, azt meg végképp nem szereted, amikor mások mondják meg, mit tehetsz és mit nem. Intelligens és tájékozott vagy, szívesen tanulsz és fejleszted magadat.

Április: az elragadó

Igazán szórakoztató és vicces típus vagy, aki a kompromisszumokra is hajlik, ha úgy hozza a sorsa. Ha április hónapban születtél, bizonyára megbízható, stabil és kiegyensúlyozott ember vagy, törekszel a nyugalomra, a békére. Rendkívül jó a memóriád, az információéhséged pedig csillapíthatatlan. Nagyon szereted a társaságot, a barátaid gyakran megnevetteted. Téged is kedvelnek a többiek, hiszen nagyon erősen motiválod őket.

Horoszkópok születési hónapjai

Fotó: Getty Images/Artur Debat

Május: a szeretetreméltó

Mozgékony és dinamikus típus lehetsz, ha májusban születtél. Szereted a társaságot, nagyon szívesen töltöd a barátokkal az idődet. Keresed a kalandokat, a kihívásokat az életedben, ugyanakkor mindig figyelsz a többiek kívánságára is. Veled született szervezőképességednek köszönhetően, ha programokról van szó, előtted nincsenek akadályok. Fejlett a problémamegoldó képességed, gyorsan felismered a hibákat, és a megoldást is megtalálod.

Június: az érzékeny

Kíváncsi típus vagy, szívesen próbálod ki magadat új dolgokban is. Sokan kedvelnek téged, népszerűnek számítasz. Ugyanakkor nem mindig könnyű megérteni téged, néha következetlennek tűnsz a többiek szemében. Ha júniusban születtél, mindenképpen érzelmes és érzékeny ember vagy, aki hajlamos lehet a sértődésre. Megbízhatóság, segítőkészség, gondoskodás jellemez. Kitartóan és sokat dolgozol, a céljaidat mindenképpen szeretnéd megvalósítani.

Július: flörtölős

Te biztosan imádod a társasági életet, amikor sok ember vesz körül téged. Szívesen beszélgetsz, flörtölsz, kifejezetten inspirál, amikor ismerkedhetsz. Könnyű dolgod van, hiszen vonzó külsővel vagy megáldva. Tény és való, júliusi szülöttként téged egyszerűen nem lehet nem észre venni. Könnyedén magadra irányítod a figyelmet, valósággal fürdőzöl az elismerő pillantásokban. Még az is lehet, hogy egy nap híres színész, színésznő válik belőled.

Augusztus: a féktelen

Neked aztán nincs problémád az önbizalommal, nagyon is tudod, mennyit érsz. Szereted a kockázatokat, merész és vállalkozó vagy, viszont hajlamos lehetsz túlzottan is feszegetni a határokat. Szereted a függetlenséget, a szabadságot, amikor azt teheted, amit a szíved diktál. Azt viszont nem tűröd el, amikor irányítani akarnak téged. Talán még némi bosszúhajlam is lehet benned, ha megbántanak, nem nagyon hagyod annyiban. Nem felejtesz, és nem bocsátasz meg. Mégis hihetetlenül izgalmas ember vagy.

Szeptember: szeretetre vágyó

Nagyon erősen vágysz a szeretetre, ha szeptemberben születtél. Nálad a szerelem, a bizalmon alapuló párkapcsolat mindennél többet jelent. Született szépség vagy, ellenállhatatlan a kisugárzásod. Hajlamos lehetsz elrejteni az érzéseidet, mert félénk, bizonytalan és időnként kicsit szégyenlős is vagy. Nagyon okos és bölcs ember vagy, de néha talán kiszámíthatatlan is. Főként, amikor az érzelmeiddel próbálsz megküzdeni.

Október: a szenvedélyes

Megbízhatóság, hűség, szavahihetőség jellemez téged, ha októberben születtél. A párkapcsolatodban nagyon szenvedélyes vagy, persze valójában az életed minden területét magad hőfokon éled. Sokan titokzatosnak, sejtelmesnek látnak téged, mert csak kevés ember előtt feded fel igazán magadat. Önálló ember vagy, nem szeretnél senkitől és semmitől sem függeni, ami nem jelenti, hogy ne tudnál ragaszkodni a szeretteidhez.

November: a szabad lélek

Makacs és nagyon önálló ember lehetsz, ha novemberben születtél. Mereven ragaszkodsz az elveidhez, a szabadságodhoz, nem szereted, ha bárki is irányítani próbál téged. Szereted a társaságot, kivételes humorodnak köszönhetően könnyedén magadra irányítod a többiek figyelmét. Szeretsz utazni, világot látni, mindig valami újat tanulni. Az érzéseid mélyek, amit viszont csak kevesen tudnak rólad. Neked nincs szükséged különösebb motivációra, hogy megvalósítsd az álmaidat.

December: a szépség

Megbízhatóság, nagylelkűség jellemez téged, ha decemberben születtél. Szívesen versenyzel, mert nagyon szeretsz győzni. Nem mondhatni, hogy nagyon türelmes típus lennél, téged is könnyű felbosszantani. Szépséged belülről fakad. Érzékeny, figyelmes és nagyon udvarias a személyiséged. Könnyen és szívesen barátkozol, pedig azért akad benned bőven távolságtartás, bizalmatlanság. Az ötleteidet ugyanakkor rendre megvalósítod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top