nlc.hu
Horoszkóp

2 csillagjegy, akik nagyon könnyedén félrelépnek

2 csillagjegy, akik nagyon könnyedén félrelépnek

Bár hűségesek, kitartóak lehetnek a párkapcsolatukban, náluk könnyen megeshet, hogy időnként engednek a csábításnak.

Nyilas

A Nyilas talán a legszabadelvűbb csillagjegy. Független és korlátozhatatlan lélek, aki arra vágyik a legjobban, hogy minél több tudást, tapasztalatot gyűjtsön. És nála ez nincs másként a párkapcsolatban sem. Persze, ez nem jelenti, hogy képtelen a hűségre, de a fiatalabb éveiben zabolátlan lehet. Nagyon karizmatikus és vonzó, csábításának képtelenség ellenállni. Megnyerő és intelligens, aki pontosan tudja, mit akar a másiktól. Leginkább szexet. Ha partnerére talál, hosszabb távon kitart mellette. Csak közben könnyen lehet, hogy enged az újabb és újabb csábításnak is.

Csillagjegyek és a megcsalás

Fotó: Getty Images/Sohl

Vízöntő

A Vízöntő csöppet sem kedveli az elvárásokat, a tradíciókat, a megszokásokat. Ő mindenben az újdonságra, az eredetiségre vágyik. A párkapcsolatában is határtalan, független és elvárásoktól mentes. Hozzátartozik mindehhez, hogy ha akar hűséges és kitartó tud lenni, mert az állandóságra, a biztos háttérre valójában nagyon is szüksége van. Az érzelmekkel hadilábon áll, a libidója viszont csöppet sem mondható átlagosnak. Az alkalmi szex nála nem számít megcsalásnak. Sok esetben a kapcsolatai barátságból alakulnak szerelemmé. De nála a barátság extrákkal is tökéletesen működik, hiszen nincs elköteleződés, és nincs számonkérés sem…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top