nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Milyen napokat fest nekünk a holdnaptár? – Heti holdhoroszkóp 2023. február 8-14.

A fogyó Hold támogatja mindazt a törekvésünket, mellyel szeretnénk megszabadulni akár testi, akár lelki kolonctól.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 8.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz
Kedvező: takarítás, lomtalanítás, diéta

Kötelességtudatod most felerősödhet, ami nem is baj, ha ez rávesz a nemszeretem feladatok elvégzésére. De azért nem kell mártírrá válnod! Viszont gyorsabban és hatékonyabban haladhatsz mind a rendrakással, mind a takarítással. Most nem kerülheti el a figyelmedet semmilyen apró folt vagy szennyeződés. Egyéb ügyeidben is  mindennek a végére járhatsz.

CSÜTÖRTÖK – február 9.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 09:47-től Mérleg
Kedvező: takarítás, fémtisztítás

Hideg idők járnak, most különösen a felfázástól kell óvakodnod! Ügyeidben kerüld a mértéktelenséget, maradj meg egy olyan egészséges középpontban, ami mindenféle túlzástól mentes. Ha az elmúlt napokban kipucoltad a lakás minden rejtett zugát, most folytasd magaddal és végezz alapos, de kíméletes arctisztítást, szabadulj meg a nemszeretem dolgoktól. Utána azért ne feledkezz meg bőröd táplálásáról sem!

Egér a Holdon

Hold-varázs (Fotó: Unsplash)

PÉNTEK – február 10.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: arctisztítás, bőrtisztítás

Péntek van, most több esélyed lehet találkozni a haverokkal, baráti társaságba menni vagy csak szomszédolni egy kicsit. Ha pedig egy táncos buliba is eljutsz este, akkor adj bele apait-anyait, az önfeledt tánc felégeti benned a hét során összegyűlt stresszt, semmilyen pótszerre nem lesz szükséged ehhez. Csak lazán add át magad a ritmusnak, érezd, ahogy minden porcikád átveszi a zene lüktetését.

SZOMBAT – február 11.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 19:34-től Skorpió
Kedvező: méregtelenítés

A hétvégén próbálj kicsit regenerálódni, az építkezési szakasz előtt be kéne iktatni nyugalmi periódust is. Ne sajnáld magadtól ezt az időt, az akkumulátornak is töltődésre van szüksége. Egy alapos átszellőztetés jót tesz a lakásnak, ha rövid ideig is, de engedd be mindenhová a friss levegőt! Keresd a közös pontokat pároddal, nehogy összevesszetek, este inkább a szenvedélyé legyen a főszerep.

VASÁRNAP – február 12.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió
Kedvező: locsolás, mosás

Ha ez vonzó számodra, vesd bele ma magad valamilyen kézműves, alkotó tevékenységbe. Figyelj párodra, új mélységek tárulhatnak fel kapcsolatotokban. Legyen idő elvégezni mindenféle vizes tevékenységet, akár többféle mosást is beiktathatnál mára. Növényeidről se feledkezz meg, de magadat is beáztathatod egy kád forró, fürdősóval illatosított vízbe. Ha szereted, akár egy gyógyfürdőbe vagy uszodába is érdemes ellátogatni.

HÉTFŐ – február 13.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió
Kedvező: locsolás, mosás
Nem ajánlott: fodrászat

Kutass, próbáld megérteni az összefüggéseket, érdekes felfedezéseket tehetsz. Érdemes arra ügyelni, hogy a túlzó, felfokozott érzelmi hullámok extrém módon meríthetik le energiaraktárunkat. Ezért figyelmesen vizsgáld feltörni vágyó vagy akár ki is törő érzéseidet, lehetőleg már csírájában vágd el.

KEDD – február 14.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 02:32-től Nyilas
Kedvező: tánc

Lehetséges, hogy őrült tettvágy kerít hatalmába, de mégis légy óvatos, ne ugorj fejjel az újdonságba. Van, amikor ez jó módszer, de most inkább egy kis türelmet kéne gyakorolnod. Inkább iktass be a napi programodba valamilyen mozgást, otthon, edzőteremben vagy akár a szabadban, ezzel levezetheted fölös energiáidat, ha pedig nincs ilyened, akkor felpezsdít. Aktivitásodat a kommunikációban is bevetheted, beszélgess, érdeklődj, képességeidhez mérten hengereld le a társaságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top