nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legmerészebb csillagjegyek

Bátrak és magabiztosak – Ők a legmerészebb csillagjegyek

Bátrak, nem ismernek félelmet és semmi sem állhat az útjukba!

Olyasvalaki vagy, aki inkább biztonsági játékot űz az életben? Vagy olyan, aki gyerekkorában folyton azt hallgatta: „gondolkozz, mielőtt beszélsz”; a döntéseid pedig gyakran a szenvedély és a szíved vezérli? Vannak, akik természetüknél fogva magabiztosabbak és bátrabbak, mint mások – és bár rengeteg faktor játszik szerepet abban, hogy hogyan alakul a személyiségünk, azért az asztrológiának is van némi beleszólása a témába. Ha a legmerészebb csillagjegyek egyikébe születtél, akkor a kozmosznak is köszönheted, hogy vakmerőbb és rettenthetetlenebb vagy, mint a többiek. Lássuk, mely zodiákusokról is van szó!

Rózsaszín hajú lány

Fotó: Getty Images/max-kegfire

Kos

Makacs, impulzív és elképesztően szenvedélyes – Kosként te vagy az egyik legmerészebb tagja a zodiákusnak. Pimasz vagy és céltudatos, igazi vezető típus, aki nem ismer félelmet még a legtrükkösebb helyzetekben sem. Emiatt mindig képes vagy megtalálni a szükséges energiát ahhoz, hogy túllendülj az akadályokon, illetve addig folytasd a küzdelmet a céljaidért, amíg el nem éred azokat. Élvezed, ha fejest ugorhatsz az új élményekbe, ha pedig egyszer felgyullad benned valami iránt a tűz, akkor nem tudod nem követni a szíved!

Oroszlán

Nem véletlenül létezik az oroszlánszívű kifejezés, ahogy te sem véletlenül születtél a dzsungel királya által szimbolizált csillagjegyben: merész vagy és rettenthetetlen. Mindenki tudja, hogy magabiztos vagy, bátor és lelkes, ezért senki nem lepődik meg, amikor nem félsz kifejezni a véleményed vagy épp nyakig elmerülsz valamibe, amit szenvedélyesen szeretsz. Emellett akkor sem húzódsz vissza, ha a figyelem középpontjába kerülsz, sőt: a merészséged olyankor mutatkozik meg a legjobban.

Skorpió

Elsősorban az érzelmeid vezényelnek, ezek tesznek igazán merésszé, ami a céltudatos ambíciódban és a megingathatatlan kitartásodban nyilvánul meg a leginkább. A listán szereplő többi csillagjegyhez képest te nem vagy az a „magamutogató” fajta, és talán introvertáltabb is vagy másoknál, de a csendes önbizalmad, elszántságod és határozottságod olyan erővel ruház fel, ami miatt te leszel az egyik legbátrabb az összes zodiákus közül.

Nyilas

Ha egyetlen szóval kéne jellemeznünk, azt mondanánk: féktelen. Szabad szellemű kalandor vagy, aki nevetve néz szembe a kockázatos szitukkal, és simán hoz impulzív döntéseket. Olyannyira, hogy éppen az új tapasztalások és a spontaneitás pontosan azt az üdítő izgalmat hozza el neked, amire olyan nagyon vágysz. Mindig igyekszel tágítani a horizontod, emiatt gyakran azon kapod magad, hogy egy újabb világmegváltó tervet eszeltél ki. És amilyen rettenthetetlen vagy, meg is fogod azt valósítani!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top