nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legvonzóbbak

Ezek a csillagjegyek a legvonzóbbak

A statisztikák is visszaigazolják, hogy ezekben a jegyekben születik a legtöbb igazán vonzó külsővel megáldott nő és férfi.

Skorpió

A Skorpió csöppet sem tartozik a klasszikus szépségek közé, mégis olyan különleges és misztikus a kisugárzása, hogy nem lehet őt nem észrevenni. Rendkívül vonzó és szexi a megjelenésében. Teste általában arányos, de ő sem mondható magasnak, mozgása elegáns, arcvonásai hangsúlyosak, szája érzéki. Szemei nagyon különlegesek, szinte hipnotikus a tekintete. Pillantásával azonnal rabul ejt bárkit. Bőre nagyon szép és feszes, teste izmos és formás. Tisztában van a szépségével, a vonzerejével, amit nagyon jól hangsúlyoz az öltözetével is. Néha egészen extrém is lehet a megjelenése.

A legszebb csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Ada Summer

Bak

A Bak hűvösnek, távolságtartónak tűnhet elsőre, pedig aki mélyebben ismeri őt, pontosan tudja, mennyire vidám és humoros csillagjegy, nem mellesleg nagyon szenvedélyes. Fontos számára ugyanakkor az anyagi és érzelmi biztonság. Megjelenésében mindig elegáns, nagyon szép a testtartása, magas, mégis arányos a teste, igazi modellalkat. Arca karakteres és kifejező, szeme általában szürkés kék vagy zöld színű. Mivel mindig nyugodt és visszafogott, picit álmodozónak is tűnhet, pedig ő tényleg mindig két lábbal áll a földön. A kezei különösen szépek. Árad belőle az intelligencia, nagyon stílusos a megjelenése. Az öltözete mindig tökéletes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top