nlc.hu
Horoszkóp

Alkalmazkodás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akiknek NEM erősségük az alkalmazkodás

Munkahelyükön sokszor nagyon közel kerülnek a kirúgáshoz is. De a párkapcsolatukban sem szeretik a kompromisszumokat.

Vízöntő

A Vízöntő gyakran kiszámíthatatlan és következetlen lehet, ami nem jelent előnyt a munkahelyen. Nagyon kreatív, briliáns elme, de független is, és bizony előfordulhat, hogy fütyül a munkahelyi előírásokra, a cég elvárásainak betartására. Megesik az is, hogy annyira belefeledkezik a saját projektjébe, hogy elfelejti azokat a feladatokat, amelyekért a fizetését kapja. Az pedig, hogy valaki utasítgatja, egyszerűen nem imponál neki. Sokkal eredményesebben és jobban dolgozik, ha csak magának kell elszámolnia a munkájával, és nem kötik meg a kezét.

Csillagjegyek és az alkalmazkodás

(Fotó: Getty Images/mohd izzuan)

Halak

A Halak hajlamos lehet álmodozni, ami nem előny, ha a munkáját határidőre kell végeznie. Amikor épp nincs topon vagy reggel képtelen kikelni az ágyból, előfordul, hogy beteget jelent, vagy egyszerűen kivesz néhány szabadnapot. Bármennyire is szükség lehet egy-egy szabadnapra, ha túlzásba viszi, az nem vet jó fényt a munkájára. Alapból is előfordul, hogy halogatja a munkáját, vagy bármit, ami nem igazán fontos neki. Ami nem érdekli, arra nem szívesen fordít energiát. Ezért nem megy neki az alkalmazkodás sem.

Kos

A Kos jóval többet dolgozik, mint amennyit elvárnak tőle. Egyszerre több feladatot is képes ellátni, és mindenben ő akar lenni a legjobb. A probléma, hogy függetlenül attól, mekkora lelkesedéssel tekint a munkájára, az idő múlásával az rutinszerűvé és unalmassá válhat. Amihez nincs kedve, azt nem is csinálja. Ilyenkor pedig arrogánsan viselkedhet a magasabb pozícióban lévőkkel, vagy éppen felesleges kockázatokat vállal. Igaz, sosem esik kétségbe, ha kirúgják, mert hiszi, hogy sokkal jobb állást talál magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top