nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

E csillagjegyek levegősebbé tehetik kapcsolatukat – Szerelmi horoszkóp 2023. február 18-19.

Hétvégén lélegezzetek együtt, szellőztessétek ki a fejeteket, kommunikáljatok nyíltan, hogy kapcsolatotok friss energiával töltődjön fel.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén ne vedd túl komolyan magad, rátok fér egy kis lazítás kedveseddel. Ha lázba hoz egy ötlet, engedhetsz a csábításnak, lehet, hogy az újdonság mindkettőtök számára szórakoztató lesz. Engedd el viszont pároddal szembeni elvárásaidat vagy legalább enyhíts rajtuk, kár lenne megkeseríteni ezzel szerelmed hétvégéjét – és így a magadét is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad a lazaságnak, most jó eséllyel elengedheted gúzsba kötő gondolataidat és érzéseidet, de legalábbis lazíthatsz kicsit a szorításukon. Kedveseddel is lehetnél most engedékenyebb. Nézzetek rá együtt közös életteretekre és szabaduljatok meg attól, ami már nem hasznos, ami limlom, így levegősebbé téve otthonotokat és ezzel hangulatotokat is.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most lubickolhatsz a tervezett programokban, legyetek akár kettesben pároddal, vagy a családdal vagy barátaitokkal. Vedd észre a lehetőségeket magad körül, de azért adj teret kedvesednek is, segítőkészségedet biztosan értékelni fogja. Levegős, laza hétvége várhat rátok, de csak akkor, ha el tudjátok engedni a közös és egyéni görcsöket is.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén újfent támaszkodhatsz híresen jó megérzésedre és intuíciódra. Viszont bosszúság is érhet, ha nem veszed kellően levegősen a dolgokat. Erre viszont most minden esélyed meglesz, használd is ki, sőt a szó szoros értelmében is érdemes kiszellőztetned a fejedet, cipeld el párodat egy kis sétára, bármilyen időt hoz is a február.

Férfi és nő kézenfogva

Kézenfogva (fotó: Unsplash)

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szokásod szerint felhőtlenül és nagy lendülettel vesd bele magad a hétvégébe. A kommunikációnak most nagy jelentősége lehet. Óvatosan adj hangot véleményednek, és fontos, hogy ez a kapcsolat levegős és kétirányú legyen, ne csak beszélj, hanem hallgass is. Párod hálás lesz, ha teret és lehetőséget adsz neki a kibontakozásra.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Le kéne lazulnod a hétvégén, most jó lehetőség adódhat átlevegőztetned a fejed és a szíved. Eressz el mindent, ami feszélyez, ami nyugtalanná tesz. Ez a hétvége arra is alkalmat kínálhat, hogy megszabaduljatok mindattól, amit feleslegesnek ítéltek, de fontos, hogy a családi béke érdekében együtt nézzetek rá a dolgokra és egyetértésben döntsetek.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tarts ki mindenáron amellett, hogy egyenrangúak vagytok a kapcsolatotokban, finoman próbáld ezt megértetni pároddal, ha esetleg nem ennek megfelelően reagálna valamire. Bátran képviselheted a véleményedet és érdekeidet, most egyébként remek lehetőség adódhat, hogy felhőtlenül kommunikáljatok egymással. Levegőztessétek át ezt a gócpontot, megéri!

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szervezzétek minél levegősebben a hétvégéteket, most adódhat erre számos lehetőség. Használjátok ki valamelyiket, vagy ha mégsem adódik semmi különös, akkor tegyetek róla, hogy mégis méltóképpen ünnepeljétek az együttlétet. Egy kis tervezéssel mindkettőtök kívánságaira juthat idő, legyetek kreatívak!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha hétvégén feszültség adódik köztetek, üljetek le és beszéljétek meg felnőttek módjára. Ne rohanj el máshová enyhülést keresni, se a barátokhoz, se valamilyen megszokott szórakozáshoz. Igazából az sem oldja meg a gondot, ha más karjában keresel vigaszt, lehet, hogy ideig-óráig feledést nyújt, de az alapproblémát nem oldja meg, ne áltasd magad!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted magad, mint aki nagy nyomás alól szabadult és végre fellélegezhet. Találj rá erre a levegősebb útra, ne érezd kibúvónak, neked is jár egy kis szabadság. Ráadásul, ha felszabadultabb vagy, azt párod is rögtön megérzi, meglátja rajtad és így a kapcsolatotokban meglévő esetleges feszültség sem gyűrűzik tovább.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár szereted a saját utadat járni és meglehet, hogy ez a hétvége nem telik el feszültség nélkül, mégis légy tekintettel párodra és igyekezz vele együttműködni a hétvégén. Nem baj, ha most is új utakat keresel, de ezt kedveseddel együtt is megteheted. Ne félj megosztani vele az érzéseidet, ha nyitsz felé, erősebbre fonhatjátok a köztetek meglévő köteléket.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégétől eljön a te időd, kiteljesedhetsz, sziporkázhatsz, egyszerűen lenyűgözheted kedvesedet! Öntsd rá bőven szeretetedet, találj olyan kifejezési formát, amivel megleped és megdobogtatod a szívét. Érdemes lenne ebben a feldobott állapotban leülnöd pároddal és közös terveket szövögetni…

Ez is érdekelhet Szórakoztató csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top