nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Mely csillagjegyeknek hoz ihletet a Halak újhold? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. február 20-26.

A héten kiszakadhatsz kicsit a rögvalóságból. Kövesd szárnyaló képzeletedet!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Párkapcsolatod impulzív változáson mehet át, lehet, hogy felizzik körülöttetek a levegő, de az is előfordulhat, hogy hirtelen, vehemensen összekaptok. Ha hallgatsz a héten belső hangodra, ihletet nyerhetsz, de fontos, hogy a konkrét lépéseket tervezd meg gondosan, ne ugorj fejest semmibe meggondolatlanul!

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass belső hangod útmutatására! Ha valamilyen művészi kihívással kacérkodsz, bátran vágj bele, most talán több időd lesz rá, mint máskor. A szokott óvatosságoddal kezeld folyó pénzügyeidet és akkor nem ér semmilyen váratlan meglepetés. Ebben az ügyben elég lesz gyakorlatiasságodra hallgatni.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha van kiszemelted, a héten hívd el randevúzni. Ha már van társad, őt is meglepheted egy váratlan, romantikus randival. Mindenképpen őrizkedj a lelki stressztől, ezért jó, ha van egy gondosan kidolgozott terved. Add át magad egy békés, nyugodt állapotnak, amiben világossá válnak előtted a megoldások.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Karriered kihívásokat tartogathat számodra, de ebben is hasznát veheted belső érzékenységednek. Mozdulj abba az irányba, amit hosszú távon a legjobbnak érzel. Ettől függetlenül még lehet, hogy nagy erőfeszítések várnak, de ha nekirugaszkodsz és nem sajnálod magad, akkor határozott sikereket érhetsz el.

Emberalak a felkelő Nap fényében

Fotó: Unsplash

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Ne csak a barátok, haverok társaságát keresd, akik kétely nélkül elismerik minden tudásodat. A belső ihletettség hangjai megszólalhatnak benned és új, még járatlan utakra vezethetnek. Kerüld a héten az extra kiadásokat, amennyire ez megoldható. Ha sikerül új munkahelyi kapcsolatokat létrehoznod, az közös együttműködésre sarkallhat.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Jól jönne egy kis bátorság és önbizalom, különösen bizonyos helyzetekben. Bízz magadban töretlenül, most lesz alkalmad kipróbálni magadat. Közben elismerés is érkezhet kemény munkádért, de enélkül is kitartasz majd elhivatottságod miatt. Most olyan új projektekbe vághatsz bele, amiről eddig csak álmodoztál.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha kimerültnek érzed magad, szabj határokat, nem kell mindig és mindenhol elérhetőnek lenned. Kipihenten az ihletett gondolatok is könnyebben fognak jönni. Rögtön a megvalósításon is törheted a fejed. Ötleteid közvetítésekor légy világos és érthető, és feltétlenül hallgasd meg a többiek véleményét, így elnyerheted támogatásukat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy megszáll az ihlet és új utakra vezérel, de mielőtt vándorbotot ragadsz, alaposan mérlegeld lehetőségeidet! Ezzel együtt megérett az idő akár arra is, hogy jelentős változás, változtatás jöjjön életedbe. Lehet, hogy kissé frusztráltnak vagy túlterheltnek érzed magad, de ne feledd, hogy a türelem és az elszántság hosszú távon kifizetődik.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Kiváló alkalom jöhet az új kihívások elfogadására és korábbi céljaid elérésére. Persze lesz vele feladat és munka, de akár egy álmodat is megvalósíthatod. Lehet, hogy nehéz döntéseket kell hoznod ezzel kapcsolatban, de bízz az ösztöneidben, és maradj hű értékeidhez. Ez jó alkalom akár új kapcsolatok kialakítására is.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy nem értesz meg minden helyzetet vagy körülményt, de ez a hét kiváló alkalom a megbocsátásra, a felejtésre és a továbblépésre. Most a szokásosnál motiváltabb lehetsz, ezt használd ki arra, hogy előrelépj új elképzeléseid megvalósításában. Merj álmodni, neked is sikerülhet bármi, a munkabírásod megvan hozzá.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Új, izgalmas helyzetek is adódhatnak a héten, hallgass arra, hogy mit súgnak az ösztöneid. Új célok, új projektek felé húzhatnak, de arra azért vigyázz, hogy ha lehet, ne az egész világ ellenében haladj. Legalább legközelebbi szeretetteiddel légy egyetértésben. Ha valakivel probléma adódik, próbáld békésen, párbeszéddel megoldani.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most a szokásosnál könnyebben érheted el céljaidat, merj nagyot álmodni! Ha ráérzel arra, hogy ez most a te időd, igazán ihletett állapotba kerülhetsz. Engedd magad kiteljesíteni, így jelentős előrelépéseket tehetsz. Ez kiváló alkalom új kihívások elfogadására, most bővelkedhetsz energiában és lendületben, a sikerhez pedig most ez elég lehet.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top