nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek néha furán viselkednek

Ezek a csillagjegyek néha furán viselkednek

Néha igencsak hajlamosak az ellentmondásos viselkedésre, ilyenkor pedig nem a legszebb arcukat mutatják.

Vízöntő

A Vízöntő néha hajlamos lehet nem éppen a legkorrektebb módon tenni dolgokat. Viszont ezt olyan ügyesen csinálja, hogy valójában sosem derül fény a turpisságra. A mindig vidám és megnyerő típusról senki nem is feltételezi, hogy ő okozhatta a galibát. Márpedig amit a fejébe vesz, addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi. S ilyenkor nem érdekli, hogy átgázol-e másokon.

Zakkant csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bika

A Bika valójában időzített bomba. Igaz, többnyire nem mutatja, de a legkisebb dolgokon is kiborulhat. Egy darabig csak magában forrong, aztán hihetetlenül agresszívvá válik: bombaként robban, s ilyenkor minden törik, ami a keze ügyébe esik. Joggal gondolja a környezete, hogy a kedves és imádni való típus teljesen megzakkant. Tényleg így is viselkedik…

Ikrek

Az Ikrek egyáltalán nem kiszámítható típus. Lehet, hogy az egyik percben még jól érzi magát, és mindennel tökéletesen elégedett, aztán a következőben kiabál, veszekszik, s harcra készen áll valakivel szemben. Tény és való, mellette sosem lehet unatkozni. A pozitív oldala nagyon szerethető, de a másik inkább zakkantnak tűnik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top