nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Kapaszkodjatok egymásba, bármi is történik – Szerelmi horoszkóp 2023. február 25-26.

Történjék bármi is ezen a hétvégén, ti ne engedjétek el egymás kezét, legalább képletes értelemben. Hűségetek csak megerősíti kapcsolatotokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Itt az ideje egy kis megállásnak, nyugalomnak, legyen közös időtök. Ez felkészülésnek is jól jöhet, ha esetleg valami váratlan dolog történik. Fontos, hogy higgadtan reagálj erre, semmiképp ne hirtelen felindulásból. Lehet, hogy kapcsolatotok kerül most új megvilágításba, vagy az igényeitek változnak meg…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Készülj összebújós hétvégére, ugyanakkor légy nyitott bármilyen meglepetésre. Ez persze lehet hideg zuhany is, de te tarts ki, ne veszítsd el belső derűdet, sőt ezt ragaszd át párodra is. Ti csak öleljétek egymást, támaszkodva kettőtök együttes erejére és semmilyen hurrikán nem tépáz meg benneteket.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy ma vágysz egy kis egyedüllétre, nincs ebben semmi rossz, mindenkinek szüksége van egy kis énidőre, párod biztosan meg fogja érteni. Ez lehet, hogy abban is segít, hogy rátekints kapcsolatotokra, különösen azon részére, ahol feszültség ütötte fel a fejét. Ha magadban rendezed a dolgot, együtt is könnyebb lesz felszabadultan nevetni és kipihenni a hét fáradalmait.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj koncentrálni, ne idegesítsd fel párodat szétszórtságoddal. Ez neked is jót fog tenni, különösen, ha valamilyen művészi projektben gondolkodsz. Ebbe nem kell feltétlenül aktívan bevonnod kedvesedet, de azért éreztesd vele, hogy nem szorult háttérbe. Ha társaságba mentek hétvégén, akkor is maradjon idő kettőtökre.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy valami változás kell, hogy fel kéne lázadnod a meglévő rend ellen, de légy óvatos, nehogy elveszíts emiatt valami igazán értékeset. Fontold meg, hogy miben rejlik a boldogságod! Tényleg az a fontos, hogy mindenben tiéd legyen az utolsó szó? Inkább igyekezz meghallgatni párodat, ezzel harmonikussá téve kapcsolatotokat.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége nyugodtnak indulhat, de bármikor történhet valamilyen váratlan esemény. Fogadd ezt a rád jellemző nyugalommal és ha kell, párodat is nyugtasd meg. Ha mégsem történik semmi különös, örüljetek a rátok szakadt nyugalomnak, de semmiképp ne adjátok át magatokat a tespedtségnek. Ha szingli vagy, váratlan találkozás is jöhet.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most még nagyobb szerepe lehet egy összebújásnak, romantikus randevúnak, meghitt ölelésnek vagy akár egy szerelmes pillantásnak. Ha régi a kapcsolat, talán még többet adnak ezek, élővé és frissé téve kötéseiteket. Ezeket a dolgokat sosem lehet megunni és segítenek elsimítani az összegyűlt feszült rezgéseket.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Légy készen bármire, váratlan meglepetés érhet. Ha most nem kérsz az izgalmakból, inkább biztonságba vonulnál, bújj össze kedveseddel. Ha most megszokottnak, akár unalmasnak véled is a meglévő dolgokat, érdemes arra összpontosítanod, ami értékes, amiért hálás lehetsz, és ami pótolhatatlan.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégi energiák kedveznek egy jó kis otthoni bekuckózásnak, legyen az egy közös filmezés együtt, vagy egy illatos fürdő, ha magányra vágysz. A lényeg, hogy együtt és külön-külön is adjátok meg magatoknak a pihenéshez és feltöltődéshez szükséges időt. Lehet, hogy ezzel megelőzitek a jövő hét összezördüléseit.

Szerelmespár hintán üldögél

szerelmespár, hinta, szív, szerelmi horoszkóp

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Merj kommunikálni kedveseddel, kölcsönösen nyilvánítsátok, fejezzétek ki egymás iránti szereteteteket. Bújjatok össze, ha most ez tenne jót, de akkor sem dől össze a világ, ha egyedüllétre vágytok, esetleg barátnőkkel-barátokkal találkoznátok. Engedjétek el a féltékenységet, ne zárjátok kalickába párotokat…

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyeztessétek a hétvégét, légy nyitott párod kéréseire. A két napba sok minden beleférhet, legyetek kreatívak ezügyben. A lényeg, hogy meghitt szeretetben töltsétek az időt, mert csak így lesz mindkettőtöknek pihentető és feltöltő ez a hétvége. Ügyelj a hangulatváltozásaidra, ne engedd át nekik a gyeplőt, maradjon a te kezedben az irányítás!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Baráti kapcsolataitokat is erősíthetitek a hétvégén vagy akár kölcsönösen megismerkedhettek egymás ismerőseivel. Fogadjátok őket nyitottan, új látásmóddal gazdagodhattok. Azért maradjon idő kettőtökre, sőt magatokra is. Ügyelj a tiszta és világos kommunikációra, nehogy félreértés árnyékolja be a hétvégéteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top