nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik idősebb korukban házasodnak

Ezek a csillagjegyek idősebb korukban házasodnak

Vannak, akik már a húszas éveik elején elkötelezik magukat a szerelmük mellett, mások inkább várnak. A következő három csillagjegy ez utóbbi csoportot erősíti.

Megvan az a korszak, amikor az egyetem után exponenciálisan növekszik a lánykérős, esküvős posztok száma a Facebookon? Ezután persze jönnek a kisbaba-bejelentések, te pedig mindezt csak külső szemlélőként nézed, mert te még nagyon nem tartasz itt. És nem is akarsz. Mert míg mások már azzal gyűjtik a lájkokat, hogy a gyerekük oviba, iskolába megy, te úgy nagyjából akkorra tervezed azt, hogy megállapodj életed szerelme mellett. Mert minek siettetni a dolgokat, nem igaz?! Ha ez egy számodra tökéletesen ismerős szitu, akkor sanszos, hogy az alábbi három csillagjegyek egyikében születtél – ők ugyanis inkább később házasodnak az életük során.

Bazi nagy görög lagzi 2

Jelenet a Bazi nagy görög lagzi 2-ből (Fotó: RTL Sajtóklub)

Kos

Bár Kos jegyűként hajlamos vagy fénysebességgel szerelembe esni, és nyakig elmerülni a kapcsolat „nászutas” időszakában, azért nem akarsz rögtön fejest ugrani a valódi nászútba. Merthogy hiába tűnik úgy, hogy a spontán esküvő a te asztalod, valójában ennek a komplett ellenkezője igaz: sok időt töltesz azzal, hogy megbizonyosodj arról, hogy megtaláltad az igazit. Ezért az igazság az, hogy kiélvezed a szerelmet, majd azután, ha készen állsz arra, hogy megállapodj, akkor fogsz megházasodni.

Ikrek

Intellektuálisan kíváncsi természet vagy, aki hamar rá tud unni egy-egy kapcsolatra. Emellett egy elég hosszú listád van arról, hogy ki az, aki elég jó lehet hozzád (teljesen jogosan!), ezért sokat válogatsz, amire megtalálod azt, akit kerestél. Ezenkívül pontosan tudod, hogy több milliárd ember él a Földön, ezért nincs igazán értelme rögtön lekötni magad egy embernél. De ha egyszer megjelenik az életedben a nagy Ő, akkor aztán mindenedet beleadod, elköteleződsz és jöhet az ásó, kapa, nagyharang.

Vízöntő

Vízöntőként kifejezetten szabad szellemű vagy, egyúttal nem bízol meg könnyen csak úgy bárkiben. Nagyon tudatosan tartod magad a szabadságodhoz, és lehetséges, hogy úgy érzed: a házasság épp, hogy elvenné tőled ezt a szabadság érzést. Akkor vagy igazán boldog egy kapcsolatban, ha a pároddal megadjátok egymásnak a kellő teret. Ráadásul nem is nagyon hiszel a hagyományokban, szóval lehet, hogy sokáig úgy gondolod: a házasság már egy elavult koncepció. De van rá esély, hogy szépen lassan te is nyitottá válj a gondolatra – ez azonban időbe telik, tehát csak később kerülhet csak sor az életedben az esküvőre.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top