nlc.hu
Család

Budapesti rendőr lánykérése

Szerelmes akció: vendéglőben kérte meg párja kezét a budapesti törzsőrmester

Egy hatalmas csokor rózsával és természetesen gyűrűvel kérte meg szerelme kezét a törzsőrmester.
Fedák András rendőr lánykérése

Mikor máskor, mint Valentin-napon tette közzé az örömhírt a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy egyik kollégájuk féltérdre ereszkedve kérte meg szerelme kezét.

Mint írják, Fedák András törzsőrmester egy vendéglőben jegyezte el párját, de itt át is adnánk a szót a rendőröknek, hogy saját szavaikkal adják vissza a történteket:

„Egy negyed köbméteres, teljesen feltűnésmentes csokorral álcázva érzelmeit és szándékát közelítette meg egy vendéglőben a célszemélyt, egyben barátnőjét, Sunda Bernadett Lorettát, akit jogszerűen és szakszerűen szólított fel egy jövőbeli tartós, és hivatalos együttműködésre, házasság formájában. A választ várva ereszkedett féltérdre, ám nem sokáig kellett ebben a kényelmetlen helyzetben rostokolnia: gyorsan elhangzott állampolgári részről a beleegyezés, ezt követően hatóság és lakosság boldog egyetértésben bocsátkozott bele a részletek egyeztetésébe.”

A videót ide kattintva nézheted meg. 

Az is kiderült a lánykérést foganatosító rendőrről, hogy önzetlen szolgálatirányító, aki nemcsak a zuglóiak biztonságáról gondoskodik, de válsághelyzetben szabadnapján jött vissza több száz kilométerről a fővárosba, hogy perfekt ukrán nyelvtudásával háborús menekülteknek segíthessen.

Ha nem a saját lánykérésüket intézik, akkor a rendőrök abban is partnerek, hogy közreműködjenek egy-egy eljegyzésben: egy lillafüredi lánykérés során a helyi rendőrök is „bűntársnak” bizonyultak.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Facebook/Budapesti Rendőr-főkapitányság)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top