nlc.hu
Család

Lánykérés a pályaudvaron

A pályaudvaron jegyezte el barátnőjét, emiatt azonban lekésték a vonatjukat

A szerelmes férfinek két hónapig tartott a szervezés.
lánykérés,

A glasgow-i központi pályaudvaron jegyezte el kedvesét Allan. A 44 éves férfi térdre ereszkedett a forgalmas helyszínen, miközben a vonatindulásokat-, érkezéseket jelző táblán a következő kiírás jelent meg: „Angela, reméljük élvezni fogod a párizsi utat. Mielőtt azonban elutazol, hozzámennél ehhez a férfihez?”.

A 44 éves nő természetesen igent mondott. „A föld felett lebegek, annyira boldog vagyok. Sírtam, közben pedig mindenki tapsolt. Úgy éreztem magam, mint egy sztár” – mesélte utólag.

Kedvese nem véletlenül választotta pályaudvart az eljegyzéshez, a pár számára ugyanis sokat jelent ez a hely. „Itt, az állomás bárjában volt az első randin” – árulta el Allan, akinek két hónapba telt, míg tető alá hozta a nem mindennapi eljegyzést. „Amikor ideértünk, nagyon izgultam, hogy minden jól menjen” – vallotta be utólag.

A szerelmespár egyébként aznap Glasgow-ból Londonba vonatozott volna, hogy a Heathrow-i repülőtérről Párizsba utazzon egy romantikus hétvégére. Amint megérkeztek az állomásra, a hangosbemondó arra szólította fel Angelát, hogy nézzen fel a táblákra. „Nem volt rajtam a szemüvegem, így először nem tudtam elolvasni!” – mesélte nevetve. „Fogalmam sem volt, hogy mi történik. Aztán megfordultam, és Allan már fél térdre ereszkedett” – elevenítette fel.

Az eljegyzést Allan egyik barátja örökítette meg: álcázta magát, hogy ne ismerje fel Angela, így lefotózhatta a lánykérés pillanatait.

A pár ezután a bárba indult, hogy az első randijuk helyszínén koccintsanak is az eljegyzésre, ám annyira belefeledkeztek az ünneplésbe, hogy lekésték a londoni vonatjukat. „Csak 15 percünk volt, de végül lekéstük. De nem baj, mert annyira csodálatos volt” – áradoztak a szerelmesek, akik végül a következő járattal tudtak csak elutazni.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top