nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp 2023. márciusra

Havi horoszkóp 2023. márciusra

A Mars még mindig az Ikrek jegyében folytatja az útját, ahol nehéz fényszögek érik. Ebből arra következtethetünk, hogy türelmetlenebbek lehetünk, és ennek hatására olyan dolgokat mondhatunk, amelyeket megbánhatunk.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – márciusi horoszkóp

Mielőtt megszólalsz, el kellene számolni legalább tízig, így kerülheted el, hogy olyasmit mondj, amivel nemcsak megbánthatsz másokat, hanem önmagad alatt vágod a fát. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, amikor nemcsak közlekedés során szerezhetsz sérüléseket, hanem az otthonodban is megsérülhetsz. Megeshet, hogy olyasmi történhet veled, amelyet a saját érdekedben jó lenne, ha titokban tartanál. Különösen igaz ez, ha szerelemről van szó.

Bika – márciusi horoszkóp

Anyagi ügyeid sajnos siralmas képet mutatnak. Megeshet, hogy nem tudod beosztani a pénzt, és már a hónap közepén kiürülhet a bankszámlád. Talán ez is oka lehet annak, hogy sokkal szorongóbb vagy, mint korábban bármikor. Ugyanakkor remekül tudsz kommunikálni, a saját érdekeidet jól tudod képviselni. Ezért most kellene előadni mindazt, amit szeretnél elérni, megvalósítani. A szíved váratlanul lobbanhat szerelemre. Ha szülő vagy, gyermeked meglephet.

Ikrek – márciusi horoszkóp

Ha még van állásod, akkor próbálj meg úgy viselkedni, hogy ne húzd ki a gyufát a felettesednél. Ha nincs kenyérkereseted, vagy a megszűnés réme fenyeget, akkor se aggódj, mert a sors nem hagy magadra ebben a nehéz helyzetben. Az ismeretségeid között lehet olyan személy, aki tolhatja a szekeredet, és lehet olyan is, aki annyira irigy rád, hogy a szeme fehérje sárgává változhat. Ha van titkod, próbáld megőrizni, mert ha kiderül, botrányra van kilátás.

Rák – márciusi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: ha a sors becsuk egy ajtót, utána nyomban kinyithat egy másikat. Mindez elsősorban az egzisztenciádra vonatkozhat. De az is megeshet, hogy új felettesed lesz, akivel megtalálhatod a közös hangot. Előfordulhat, hogy olyan dolog is bekövetkezhet, amelynél azon kívül, hogy alkalmazkodsz hozzá, mást nem nagyon tehetsz. Váratlan találkozás vagy hír felvillanyozhat.

Gyümölcsfa virága

Rügyben (fotó: GettyImages)

Oroszlán – márciusi horoszkóp

Előfordulhat, hogy olyan esemény következhet be, amely miatt furcsa kettősséget érzel. Boldog is vagy tőle, ugyanakkor a szívedet az aggodalom, a féltés járhatja át. Nagyon fontos, hogy ne szegd meg a szabályokat, mert olyan következményei lehetnek, amelynek nem fogsz örülni. Előfordulhat, hogy betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból, vagy szeretett személy miatt kell több időt töltened neked is egészségügyi intézményben.

Szűz – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben alacsonyan repülhetnek a tányérok. Megeshet, hogy a társad úgy érezheti, elhanyagolod őt. De az is lehet, hogy a kommunikációban történhetnek félreértések, és ezek okozhatják a galibát. Előfordulhat, hogy a feletteseddel olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt idegessé válhat. De nagy esély van arra is, hogy a munkahelyeden olyan változás történhet, amely érintheti a te megélhetésedet is.

Mérleg – márciusi horoszkóp

Olyan esemény történhet, amely befolyásolhatja a hétköznapjaid alakulását. Talán még a napi rutin is megváltozhat. Kollégák között van olyan, akivel kiáshatjátok a csatabárdot. Illetve nagyon figyelned kellene arra, amit végzel, mert hibát követhetsz el, amelynek komoly következményei lehetnek. A házasságokban, régi együttélésekben felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. A kibékülés talán soha nem volt olyan édes, mint most.

Skorpió – márciusi horoszkóp

Ha szülő vagy, a gyermeked állhat ebben a hónapban a figyelmed fókuszában, aki miatt nehéznek érezheted az életedet. De az is lehet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, amely átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. A munkában lehet olyan, amit élvezhetsz, és lehet olyan, amit nehezedre eshet végezni. Kollégák között van, akire számíthatsz, és van, aki az ellenséged.

Nyilas – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal olyan dolog eshet meg, ami miatt rendkívül feszültté válhat. De az is lehet, hogy a múltban történhettek olyan események, amelyekkel most ismét foglalkoznod kell, ami nehezedre eshet. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának, illetve a rokonaid között is van olyan személy, akinek a viselkedését nem hagyhatod szó nélkül. A munkában olyan lehetőség adódhat, amire igent kell mondani.

Bak – márciusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy annyira eleged lehet a munkahelyedből, a kollégákból, hogy a távozás hímes mezejére léphetsz. Talán ez is oka lehet annak, hogy az idegeid megfeszülhetnek, és olyan dolgot mondasz, amit inkább magadban kellene tartani. A szerelmi életed felpezsdülhet. A meglévő kapcsolatokban nagy lehet közöttetek az összhang. Akivel most hoz össze a sors, azzal egyforma lehet az értékrendetek is.

Márciusi naptár virággal

Március (fotó: GettyImages)

Vízöntő – márciusi horoszkóp

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amelyből most nincs annyi, amennyire szükséged lenne. Illetve, ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nemcsak mélyebben zsebbe kellene nyúlnod, hanem csemetéddel türelmesebbnek kellene lenned. Talán miatta változtatnod kellene még a napi rutinodon is. Valaki felbukkanhat a múltadból, és olyan emlékek tolulhatnak fel a lelkedben, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben.

Halak – márciusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban az állatövben te lehetsz a legnépszerűbb. Megeshet, hogy többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni, hogy a siker fényéből rájuk is ragyogjon valamennyi. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, ha nehezen is, de talán be tudod osztani azt a keveset, ami rendelkezésedre áll. Családtagok között van olyan, akivel összekülönbözhetsz. Ami el tud romlani, az el is fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top