nlc.hu
Horoszkóp

Hangulatváltozó csillagjegyek

3 csillagjegy, akiknek állandóan változik a hangulata

A következő három csillagjegy különösen érzékeny, ezért nekik érdemes odafigyelni arra, hogy a hangulatingadozások ne legyenek megterhelők a szeretteik számára.

Skorpió

A legdühösebb jegynek is szokták mondani a Skorpiót, pedig inkább csak egy szenvedélyes csillagjegyről van szó, aki intenzíven éli meg az érzelmeit, és ki is mutatja a környezetének, hogy épp mit érez. Ha egy Skorpió mérges vagy rossz hangulatban van, akkor az biztos, hogy az arcára lesz írva és nem tudod elkerülni, hogy szembesülj az érzelmi viharaival. Gyakran még rá is erősít az érzéseire, így ne csodálkozzunk, ha egy szomorú Skorpió szomorú zenét keres vagy egy mérges Skorpió elmegy bokszolni. Általában a tevékenységeiben éli ki az érzelmei intenzitását, ami mindenképp jó hír, mert így akkor is biztonságban leszünk mellette, ha nagyon dühös lenne.

Kos

Egy Kos nem fogja megtartani magának illedelmesen az érzéseit, várhatóan átragasztja a környezetére is a hangulatingadozásait. Ez azért van, mert a habitusa olyan hirtelen fajta, hogy az érzelmek széles skáláján képes mozogni rövid időn belül. A versenyszellem is erős a Kos csillagjegyben, ami miatt nehezen viseli a kudarcot, úgyhogy számítani lehet rá, hogy dühbe gurul, ha vesztésre áll valamiben. Ha viszont jókedvű a Kos, akkor remek társaság, aki mellett bombabiztos szórakozás vár. A jó hír az, hogy bár erős érzelmeket mutat és olykor hullámvasúton érezhetjük magunkat vele, de a hangulatai sosem tartanak sokáig, a haragja például amilyen hirtelen érkezik, úgy távozik is, így azért sokkal könnyebb a Kos társaságában létezni.

Hangulatingadozó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Mérleg

Ha van egy Mérleg barátunk vagy családtagunk, már meg sem lepődünk, ha azt kérdezgeti tőlünk, hogy haragszunk-e rá, még akkor is, ha semmilyen konfliktusba nem keveredtünk vele. A Mérleg mindig tart attól, hogy valakit feldühít, megbánt, ez a félelem pedig hatással van a hangulatára is. Mindent egyszerre érez, gyakran olyan érzelmek is elöntik, amelyeknek semmi köze hozzá, vagy olyan események miatt érzi rosszul magát, amik nem rajta múlnak. Mások érzéseiért is felelősséget akar vállalni, ami nagy teher számára, ezért változik olyan hirtelen és szélsőségesen a hangulata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top