nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindig ragyognak

Csillagjegyek, akik mindig ragyognak

Ők azok a csillagjegyek, akik mindig vidámak.

Nyilas

Mindig örömmel, optimistán és boldogan néz a dolgok elébe. Amikor mégis úgy érzi, kicsit kezd lecsúszni, szüksége van valami új impulzusra vagy új társaságra, akkor meg is keresi magának. Nem engedi, hogy a szomorúság vagy a depresszió úrrá legyen rajta. Nyitott az új élményekre és tapasztalatokra és ezért általában mindig kiegyensúlyozott és jó hangulatú.

Vidám csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Kos

Dúl benne az endorfin, ez talán annak is köszönhető, hogy imád mozogni, ami csak fokozza a hangulatát. Törekszik arra, hogy ne aggódjon túlságosan az olyan dolgok miatt, amiket úgysem tud megváltoztatni az életben. Próbálja elkerülni a sok frusztrációt és negatív érzelmeket és embereket. Ebben rejlik a Kos vidámságának a titka.

Mérleg

A Mérleg nem szereti a negatív energiákat és a boldogtalanságot. A kis dolgokra összpontosít, amelyek boldoggá teszik. Ha mégis szomorú lenne, valami kedvességgel meglepi magát. Az önajándékozás bajnoka. Ez egy nagyon jó taktika, amit érdemes eltanulni a Mérlegtől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top