Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 28. – Pénteken valamivel jobb a hangulat

Pénteken is jeleznek a bolygók ellentéteket, de a hétvége közelsége szerencsére egyre inkább elsimítja a vitás helyzeteket. A napi horoszkóp szerint ma már érezhetően jobb lesz a hangulat körülötted.

Kos – napi horoszkóp

Pénteken délelőtt érezhetsz magadban még feszültséget, ami délutánra elpárolog belőled. Már csupán ezért is érdemes a türelmet választanod. A megterhelő fényszögek hatása egyre inkább oldódik, a hétvége pedig parádésnak ígérkezik számodra.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Ami az elmúlt napokban nehézséget, feszültséget okozott benned, pénteken délutánra teljesen elmúlik. Egyre inkább azt érzed, hogy úgy minden jó, ahogy van. S ez a lelki nyugalom kíséri végig az egész hétvégédet. Ma még persze fejezz be minden fontos feladatot a teljes nyugalom érdekében.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Pénteken szerencsére kijózanodsz az előző napok pénzügyi zavarából. Az is lehet, már ma megkapod a márciusi fizetésedet, vagy rájössz, hogy a visszafogott költekezéssel, milyen sokat nyertél. Tapasztalatokat, higgadtságot biztosan. S mindez nagyon jó kilátást jelez a jövőd elé.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Ha bárkivel konfliktusba kerültél az előző napokban, pénteken oldódik közöttetek a feszültség, s helyére tehetitek az ellentétetek. Mindenképpen legyél nagyvonalú, és kezdeményezd te a békülést. A lelked nyugalmáért teszed. Már önmagában ettől is csodásnak élheted meg a hétvége két napját.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Találj ki valamilyen vicces dolgot péntekre. Te nagyon kreatív vagy, s mindig feltalálod magad. Például tegyél az íróasztalodra vicces figurát, vagy táblát, ami a többieket is mosolyra fakasztja. A hangulat pénteken így lehet igazán oldott és családias. Valójában már nagyon rád fér a humor és a jókedv.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Nagyon vártad már a pénteket. Nem is csoda, hiszen meglehetősen fárasztó hét áll mögötted. A mai napot még tudd le, aztán jöhet a nyugalmas és felhőtlenül boldog hétvége. Érdemes lenne ma kitalálnod a hétvégi programokat. Takarítani most tilos! Minden más engedélyezett.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pénteken szerencsére már oldottabb a hangulat (fotó: Getty)

Pénteken szerencsére már oldottabb a hangulat (fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Pénteken reggel a pároddal vitatkozhattok össze valami apróságon. Mindegy, kinek van igaza, mindenképpen vedd elő a diplomáciai érzékedet, és simítsd el a feszültséget. Főleg egy olyan harmonikusnak és boldognak ígérkező hétvége előtt, amilyennek a mostani látszik…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Pénteken felébred benned a szerelem érzése. Ha van párod, alig várod, hogy végre kettesben tölthessétek az időt. Főleg, mert egész héten alig jutott energiátok egymásra. Ha még keresed a társadat, most még inkább felébredhet a hiányérzet benned. Nincs miért szomorkodnod, hamarosan megérkezik az életedbe.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Érdemes figyelned pénteken az egészségedre. Jól tennéd, ha minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanál ma, s kímélnéd az emésztő rendszeredet is. A tested, a lelked meghálálja a figyelmet. Kicsattanóan egészséges leszel, s még ellenállóbbá válik a szervezeted. Ez a mostani influenzás időszakban a legjobb hír.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

Pénteken végre megtapasztalhatod, hogy mennyi nagyszerű emberrel vagy körbevéve. Nemcsak a jó hangulat tér vissza, de értelmesen, felnőtt módjára beszélgethetsz a többiekkel. S talán épp ez hiányzott a leginkább a lelkednek az elmúlt napok zűrzavarában.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A hétvége a családodé. Nagyon hiányzol nekik, ezért mindenképpen érdemes úgy szervezned az idődet, hogy rájuk is jusson a figyelemből. Valójában neked is jól esik majd a közös együttlét. Munka után érdemes kicsit körbenézni, milyen programokat választhattok a következő két napra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Megnyugszik a lelked péntekre. Egyre jobban érzed magad, s az elmúlt napok bizalmatlan hangulata is szerte foszlott végre. Pontosan tudod, kiben bízhatsz, kinek az ígéretére számíthatsz. Még ha nem volt is könnyű ez a hét, nagyon sok hasznos tapasztalatot gyűjtöttél. Ebből érdemes inspirálódnod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top