nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kreatívak és szórakoztatóak

Ezek a csillagjegyek kreatívak és szórakoztatóak

Ezek a csillagjegyek színpadra születtek: szórakoztatóak, szépek és kreatívak.

Ikrek

Az Ikrek született szórakoztató. Okos, energikus, optimista, kíváncsi, és kifogyhatatlan a beszélőkéje. Könnyedén ismerkedik, nagyon barátságos, így gyorsan belopja magát a többiek szívébe. Ő a társaságok motorja, az unalmat képtelen elviselni, szórakoztatni viszont annál jobban szeret. Természetes bája és intelligenciája miatt képes órákon át fenntartani a többiek figyelmét. A humora szintén elsőrangú, beszólásai elképesztően találóak. A negatív kritikát néha a szívére veszi, máskor meg nagyvonalúan kezeli.

Színpadra termett csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Flashpop

Oroszlán

Az Oroszlán szinte bizonyosan sztárnak született. Nyitott, társaságkedvelő, nagylelkű és szórakoztató csillagjegy, aki képes bearanyozni a többiek életét. Ő az, aki mindenkinél jobban imádja, és mindenkinél jobban vágyik a reflektorfényre. Akkor a legboldogabb, amikor minden figyelem rá irányul, amikor rajongók hada veszi körül. Az sem meglepő, hogy kifejezetten az olyan munkakörökben érzi jól magát, amelyek hatalmat és státuszt adnak neki. 

Kos 

A Kos az Oroszlánhoz hasonlóan magabiztos és ambiciózus csillagjegy. Spontán, könnyed, lelkes és szereti a kalandokat. Kreativitása és erős akarata nagyszerű vezetővé teszi. A figyelmet ő is szereti, így színészként is megállja a helyét. Születetten árad belőle a szórakoztatás, humorból sem szenved hiányt. Magabiztosságával könnyedén nyeri meg magának a többieket, a negatív kritikákat pedig egyszerűen elengedi a füle mellett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top