nlc.hu
Horoszkóp
Hétvégi horoszkóp szerelmeseknek

Csavarjátok fel a szőnyeget! – Szerelmi horoszkóp 2023. március 4-5.

Pezsgő, bulizós hétvége várhat rátok. Adjatok utat a vidámság hullámainak, valamint a spontaneitásnak is, egyikőtök se akarja rákényszeríteni az akaratát a másikra.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén többet akarj adni szerelmednek, mint kapni… kellemes meglepetést fogsz ezzel okozni. Ha szingli vagy és ismerkedni szeretnél, vesd be sokirányú érdeklődési körödet, amivel elbűvölöd, a humorérzéked pedig ráadás lesz. Légy türelmes, ne akarj azonnal mindent.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fedezd fel a szerelem mélyebb rétegeit finom érzékenységeddel. Nézz a szívedbe, mit találsz a mélyén, vajon milyen érzések rejtőznek el és mik bújnak, bújnának elő? Nézzétek át közös terveiteket és projektjeiteket, de azért legyen idő átadni magatokat az örömnek, a szórakozásnak, próbáljatok ki új dolgokat.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nyiss kifelé a hétvégén, menj el buliba, egy tanfolyamra, koncertre, bármi jó lehet, amihez kedved van és szembejön. Egy kellemes beszélgetésnek bárhol lehet helye, akár olyan valakivel is megismerkedhetsz, aki nem a zsánered. Régi kapcsolatokban érzékeny témák is felmerülhetnek vagy olyan gondolatok, melyek megemésztéséhez időre van szükséged.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármennyire szeretnél gondoskodni kedvesedről és átadni magad a közös dolgaitok éltetésének, azért lehetnek saját indíttatásaid is, követheted ezeket is bátran. A hétvége remek alkalom lehet, hogy kilépjetek az otthon biztonságos menedékéből és máshol szórakozzatok, akár vadonatúj dolgokat vagy helyeket is kipróbálva.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Király lehetsz a szerelemben (is), a mostani hétvége pedig különösen a kezedre játszik. Hallgass szíved legbensőbb szavára, vajon mit súg, merre irányít? Becsüld meg az együtt töltött idő minden pillanatát! Engedjétek el a hétvégi hajtást, töltődjetek fel, akár különleges szórakozást választva.

Társastánc

Fotó: Unsplash

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Törd át korlátaidat és fedezd fel mindazt a lehetőséget, amit a kapcsolatod rejt. Mindegy, mióta vagytok együtt, ha a varázs megvan köztetek. Ne félj kísérletezni, most bátran belevetheted magad olyasmibe is, amitől eddig tartottál. Olyan hétvégi programot találjatok ki, ami mindkettőtök megelégedését szolgálja.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felszabadító érzés tölthet el, ha sikerül legyőznöd belső korlátaidat valamivel kapcsolatban, és most minden esélyed meglesz arra, hogy kellő bátorságot összeszedj hozzá. Alkalmazkodj rugalmasan párod igényeihez. Lehet, hogy ehhez változnod kell, de ez a változás szebb jövő reményét alapozhatja meg.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akár némi kockázatot is lehetne vállalnotok a hétvégi programot tervezgetve. Új tüzet, friss lelkesedést vihetsz kapcsolatodba. Lehet, hogy most több időt kéne együtt eltöltenetek, kölcsönösen elfogadva és tiszteletben tartva egymás igényeit. Esélyed lesz a legjobbat nyújtani magadból, élj vele!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kezdeményezőkészséged most segítségetekre lehet, hogy felpezsdüljön szerelmi életetek. Ezzel a belső tűzzel ajánlj párodnak közös programot, menjetek táncolni, bulizni, most nem az otthonülős este ideje van. Közben egyszerűen leolvadhat rólatok a héten felhalmozódott stressz.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvégén jóval tüzesebb, lazább, felszabadultabb lehetsz, mint máskor, párodat egészen elbűvölheted és meglepheted vele. A változásra és kísérletezésre is nyitottabb lehetsz most, ezt mindenképp ki kell használnod. Lehet, hogy így válik világossá előtted a következő lépés kapcsolatotokban.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy most változtatnotok kéne valamin, akár valami apróságon. Nézzétek meg, hogy mi árnyékolja be a mindennapjaitokat és hogyan lehetne eloszlatni ezt a fejetek fölül. Ne ketten töltsétek az egész hétvégét, most valami nagyobb buli kéne, akár családi, akár baráti, csavarjátok fel a szőnyeget…

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

A változás előszele érinthet meg a hétvégén. Lehetséges ez a kapcsolaton belül is, nem kell szakításra gondolnod. Légy spontán és felszabadult. Ha párod lelkét rejtélyesnek látod, örülj neki, nem kell minden titkot megfejtened. Zsenialitásod átvisz minden akadályon, de nem árt most szert tenned egy kis tüzes lendületre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top