nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Sértődés helyett a szenvedélyé legyen a terep – Szerelmi horoszkóp 2023. március 11-12.

A hétvégén hajlamosabbak lehettek arra, hogy megbántódjatok, ezért próbáljátok ezt megelőzni vagy ha már megtörtént, elengedni és inkább az egymás iránti szenvedélyes szerelemnek hódolni…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Híres szenvedélyességedet bevetheted most hétvégén, nyűgözd le szerelmedet! Ugyanakkor engedd el a felé támasztott túlzó elvárásaidat, szeresd őt úgy, ahogy van, ne akard – akár gyengéd – erőszakkal megváltoztatni. Hidd el, akkor lesz kiegyensúlyozott, ha nem érzi áradni belőled a ki nem mondott, de mégis lehengerelni akaró dominanciát.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vesd be szupererős érzéki természetedet, csak kettőtökről szóljon legalább a hétvége egy része. Ahogy nő a bizalmatok egymás iránt, úgy kapcsolatotok is egyre inkább elmélyülhet. Egy romantikus találka, vacsora akkor is jó ötlet lehet, ha ősrégi a viszonyotok. Engedd meg párodnak a változás lehetőségét.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vigyázz, nehogy szeszélyes viselkedésed vagy túl gyors és meggondolatlan reakciód éket verjen közétek ezen a hétvégén. Ha mégis így alakult, még nincs veszve minden, hiszen kedves és szellemes jelenléteddel kiengesztelheted párodat. Ne vedd ezt félvállról, érdemes kellő energiát fordítanod kapcsolatodra!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbáld magaddal ragadni szerelmedet álmaid és vágyaid birodalmába, varázsold el őt! A szenvedély hullámain ringatózva kicsit hagyjátok magatok mögött a hétköznapok egyhangúságát, és friss tavaszi energiával rázzátok le magatokról a tél végi bágyadtságot és enerváltságot. Összekapaszkodva könnyebben a felszínen tudtok maradni.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Őrületes energiádat most kapcsolatod erősítésére is bevetheted. Fontos lenne, hogy egy irányba nézzetek, célkitűzéseitek is ugyanazon irányba mutassanak. Lehet, hogy úgy véled, egyedül is mindent elérhetsz, de közös ügyeitekért együtt lenne jó kiállni, kéz a kézben, egyenrangúan, pozitív energiákkal feltöltődve.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Mély érzéseidet most bátrabban megmutathatnád, mint egyébként szoktad, ez a bizalom társad felé új kapukat nyithat meg. Érzékenységedre támaszkodhatsz, ez megmutatja majd neked, hogy meddig mehetsz el. Óvatosan szórd a kritikai észrevételeket, nehogy megbántsd párodat és elhidegüljön tőled.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha bánt valami kapcsolatotokban, azt hozd bátran, de finoman kedvesed tudtára. Minél hamarabb értesül róla, annál több ideje lesz tenni ellene valamit, mielőtt teljesen és visszafordíthatatlanul magára haragít. Ugye Te sem szeretnéd, ha titkolna előled valami olyasmit, ami pedig határozottan zavarja.

Férfi és nő elfordulva

Fotó: Getty Images

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A te időd jön el hétvégén, szinte felforrhatnak energiáid. Éljétek meg együtt a szenvedélyt, add át magad szerelmednek. Szárnyaljatok önfeledten, de ne feledd, hogy hajlamos vagy a szélsőségekre, így ne haragudj meg párodra, ha józan javaslatai vannak. Valószínű, hogy csak félt téged és nem a szárnyaid akarja levagdosni…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha esetleg azt tapasztalod a hétvégén, hogy pattanásig feszült a levegő köztettek és valahogy fel kéne oldani a dolgot, elsősorban is ne menekülj ki a helyzetből – ez lenne a legkönnyebb megoldás részedről, ám csak elnapolná a szembesülést. Üljetek le beszélgetni, lazán és romantikázva, hogy mindketten kellően feloldódjatok…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne fordíts hátat párodnak. Ha baj van, akkor is inkább szemtől szemben beszéljétek át, hallgasd meg az érveit és engedd közelebb magadhoz! Adj esélyt neki is és a kapcsolatotoknak is, közben persze elmondhatod neki részletesen, hogy mi bánt, mi esik rosszul vagy mi az, amit nem tudsz egykönnyen megemészteni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adj utat és teret bátrabban érzelmeidnek. Ez a hétvége szólhat a szenvedélyről, a tűzről, ami fellobbanhat köztetek akár újonnan, akár halovány pislákolásból feléledve. Add át magad a szerelem hevének, most nem kell bizonygatnod, nem kell bizonyítanod semmit, fogadjátok el egymást úgy, ahogy megszerettétek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén vad érzelmek ragadhatnak el, add át magad a lángolásnak, de úgy, hogy a pozitívumokra, kedvesed iránti szerelmedre helyezed a hangsúlyt és igyekszel nem engedni egy hirtelen hangulatváltozásnak. Ne hagyd, hogy bármi kibillentsen a ti saját romantikus tündérmesétekből…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top